ÅRSKONFERENCE 2018


Sophie Løhde, minister for offentlig innovation, åbner IKAs Årskonference 2018!

Temaet "Offentlig innovation" bliver skudt stærkt afsted, når ministeren for offentlig innovation Sophie Løhde åbner IKAs Årskonference 2018. Sophie Løhde vil fortælle om forventningerne til fremtiden og vil overrække prisen for Danmarks Bedste Udbud, som netop hædrer nytænkende og inspirerende udbud.

I innovationens tegn
Med Cecilie Beck ved roret guides du som konferencedeltager gennem to dage med høj energi og faglige indlæg, som alle har innovation som omdrejningspunkt. Professor Ole Helby, Roskilde Universitet, Center for forskning i offentligt-privat samspil (COPS) vil med udgangspunkt i sin nyeste analyse sætte fokus på virksomhedernes omkostninger ved at byde på de offentlige opgaver. En efterfølgende paneldebat bestående af Ole Helby, John Pedersen, Direktør hos Operate, Jeanet Vandling, Indkøbschef i Fællesindkøb Fyn samt Mikala Berg Dueholm, Senioradvokat hos Horten, vil tage en dybere dialog omkring transaktionsomkostninger i udbud.

Mikael Lindholm er med sin optagelse i Kraks Blå Bog en personlighed, der er med til at sætte dagsordenen inden for erhvervslivet, kultur og det offentlige. I baggagen har han mange års erhvervserfaring, blandt andet som redaktør og udviklingsdirektør i Huset Mandag Morgen samt etablering af Huset Zornig, der rådgiver og udvikler social innovation. Han driver p.t. udviklingshuset Innovation Inside, der rådgiver virksomheder og offentlige institutioner om strategi, innovation og kommunikation, og på konferencen vil han øse ud af sin store viden og erfaring med vækst og innovation.

IKA vil løbende tilføje og informere om indlægsholderne til konferencen.

Praktisk
IKAs Årskonference 2018 afholdes tirsdag den 6. februar - onsdag den 7. februar på Comwell Conference Center Copenhagen. Sidste år deltog 600 personer, fordelt på offentlige indkøbere og leverandører.  

Som noget nyt og innovativt afholder IKA sin årlige Generalforsamling som en medlemsbrunch tirsdag den 6. februar om formiddagen.

Årskonferencen starter tirsdag den 6. februar kl. 12.00 og slutter onsdag den 7. februar kl. 16.00. Fortsat to dage med fokus på netværk, udstilling og faglige/inspirerende indlæg.

6. februar:

kl. 10.00-12.00 Generalforsamling 
kl. 12.00-17.00 Udstilling oplæg
kl. 18.30 Netværksmiddag

7. februar:
kl. 9.00-16.00 Udstilling og oplæg


 
     
 

User login

Enter your username and password here in order to log in on the website: