IKA Dialogprisen 2018 - Vinderen er....

RIGSPOLITIET!

IKA - foreningen af offentlige indkøbere og IKAs Dialoggruppe tildeler Rigspolitiet årets Dialogpris for en digital løsning, som gør det hurtigt og nemt for betjentene at bestille tolke.

Stort tillykke!

Læs hele pressemeddelelsen

IKA Dialogprisen 2018 - De nominerede var:

Esbjerg Kommunes Udbudspanel

Rigspolitiet

Frederiksberg Kommune

Tidligere vindere

På IKAs Årskonference d. 26. januar 2017 i København blev vinderen af IKA dialogprisen 2017 offentliggjort. Det blev:

Dansk Industri

Se pressemeddelelse

På IKAs Årskonference d. 4. februar 2016 i Aarhus blev vinderen af IKA Dialogprisen 2016 offentliggjort. Det blev:

Aarhus Kommune - Indkøb & Udbud

Se pressemeddelelse

På IKAs 30 års Jubilæumskonference d. 29. januar 2015 i Aarhus blev vinderen af IKA Dialogprisen 2015 offentliggjort. Det blev:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Se pressemeddelelse

I Processio har vi bygget vores virksomhed op omkring IT-understøttelse og professionalisering af offentlig-privat dialog, og det var selvfølgelig af stor betydning at vi modtog Dialogprisen.

For en relativ ny virksomhed som vores har det betydet mere opmærksomhed og taletid til diverse arrangementer. Vi har heller ikke forspildt muligheden for at fortælle om det, når vi har haft taletid udenfor de danske grænser. Her har det resulteret i alt fra skærpet interesse og anerkendelse til stående bifald.

I Region Syddanmarks indkøbsafdeling havde vi arbejdet med dialog i mange år, men indstillingen til Dialogprisen betød, at vi fik en intern dialog omkring, hvad det helt præcist var, vi gjorde. Det mundede ud i dialog-udbudshjulet, som internt fungerer som et ”pejlemærke” for os. Vi er blevet langt mere strukturerede i vores tilgang til brug af dialog og har også fået en bedre intern vidensdeling om, hvordan vi bruger dialog.

Samtidigt betød Dialogprisen, at vi blev inviteret ud til en del arrangementer for at fortælle om, hvad vi gør. Det har både givet et kæmpe netværk og en masse ny inspiration om, hvordan andre bruger dialog.