IKA COLLEGE


IKA College afvikles igen i foråret 2018 - Ved spørgsmål kan du kontakte IKA sekretariatet.

Ved stor interesse vil IKA også gerne udbyde et IKA College - Efterår 2017!
Send derfor en mail til vibeke@ika.dk med det samme, hvis I ønsker at sende en medarbejder afsted på IKA College allerede her i efteråret. Primo september vurderer vi, om deltagerantallet er højt nok til at udbyde et hold. Alle interesserede får besked, uanset udfaldet.

Indkøb som nyt arbejdsområde eller ny indkøbselev?

IKA College er et samlet forløb, som består af tre moduler. Forløbet er opbygget ud fra de udfordringer, man som indkøber har i løbet af en udbudsproces. Man får praktiske og anvendelige faglige værktøjer, som kan bruges hjemme i afdelingen, og fra modul til modul følges der op på eventuelle problematikker med et udbud, som den enkelte deltager arbejder med.

Udtalelse fra tidligere deltager:
”Jeg kan klart anbefale IKA college. Både modul 1 og 2 har indtil videre overgået mine forventninger, og jeg føler mig bedre rustet til at håndtere de udfordringer, der kan være i forbindelse med udbuds-, evaluerings- og tildelings opgaver. Underviserne er både gode til at forklare bredt og samtidig tage fat på konkrete eksempler, så man opnår en god forståelse. Jeg ser frem til modul 3 i juni.”
Mona Frisk, Professionshøjskolen UCC

Tilmelding
Moduler
Brug for hjælp

Kontakt:
Vibeke Mærsk
vibeke@ika.dk 
Mobil 6160 3809

Betingelser

 
     
 

User login

Enter your username and password here in order to log in on the website: