IKA PROCESLEDERUDDANNELSE er IKAs nye uddannelsesforløb for erfarne indkøbere.
I samarbejde med Rambøll tilbyder IKA nu et spændende uddannelsesforløb til dig som er erfaren indkøber, hvor du:

  • Får boostet dine evner i proces- og projektledelse
  • Bliver bedre til det relationelle arbejde mellem mennesker
  • Udvider dit netværk og får inspiration fra ligesindede

Læs mere om uddannelsen og se programmerne for de enkelte moduler

 

IKA COLLEGE er IKAs egen uddannelse, som henvender sig til nye indkøbere i det offentlige. 
Uddannelsen er sammensat af 3 moduler, der er opbygget ud fra de udfordringer, man som indkøber har i løbet af en udbudsproces. Man får praktiske og anvendelige faglige værktøjer, som kan bruges hjemme i afdelingen. Fra modul til modul følges der op på eventuelle problematikker med et udbud, som den enkelte deltager arbejder med.

Læs mere om uddannelsen og se programmerne for de enkelte moduler

IKA LYN er kortere dagskurser med relevante emner indenfor indkøbsverdenen.
Kurserne tilrettelægges ca. for et halvt år af gangen. Dog kan der også opstå kurser, der annonceres med kortere varighed for at følge op på et højaktuelt emne.

IKA WEBINAR udbydes hver måned, hvor HORTEN advokatfirma i samarbejde med IKA afholder webinarer med seneste nyt indenfor højaktuelle emner af ca. 1- 1 1/2 times varighed den sidste onsdag i hver måned. Emnet annonceres ca. 3 uger før.

Se mere i aktivitetskalenderen

VI KOMMER UD TIL JER! Vi tilbyder tilpasset undervisning direkte hos jer. Undervisningen er målrettet lige præcis dét, I efterspørger, og det faglige niveau er tilpasset ud fra jeres ønsker og behov. I samarbejde med jer sørger IKA for et skræddersyet program og dialog med underviser. Det eneste, I selv skal sørge for, er lokaler og forplejning.

Pris: Aftales nærmere i forhold til emne.

Skriv til ika@ika.dk for mere information.

NYHEDSBREV
Det er en god idé at tilmelde dig IKAs nyhedsbreve, da du her vil modtage informationer, når tilmeldingen åbner til vores kurser og arrangementer.

Medlemmer af IKA er altid velkommen til at kontakte IKA med idéer til kurser og uddannelser. Vi kan kontaktes på ika@ika.dk