NYHEDERIKA deler ikke nødvendigvis de samme holdninger og meninger, der udtrykkes i de artikler og materiale, som der linkes til via IKA’s nyhedsmodul. Nyhederne skal ses som en opsamling af aktuel og relevant viden og information om udbud og indkøb, som findes og udarbejdes bredt i hele Danmark.

Søg i nyheder

Indtast venligst et søgeord.
onsdag 21 juni 2017

SKI - Frivillige og forpligtende aftaler: Nyhedsbrev

To gode råd til dig, der skal købe netværks- og kommunikationsudstyr // Se, hvordan det dynamiske indkøbssystem på biler bliver // Vær med til at forme de frivillige aftaler // Stor opbakning til de fælleskommunale forpligtende aftaler // Video: Se hvad Pernille, Camilla og Peter fik ud af...


onsdag 21 juni 2017

Kommenterede kendelser fra Bird&Bird er opdateret

GODT NYT FOR ORDREGIVERE VED UDBUD AF STORE SORTIMENTER


onsdag 21 juni 2017

IKA og DI Service: Behov for mere værdiskabende servicekontrakter

Seks konkrete anbefalinger fra IKA - Forening af Offentlige Indkøbere og DI Service skal give bedre udbud om rengøring på skoler, tøjvask for ældre borgere, vagtordninger ved offentlige bygninger og andre offentlige ydelser.


onsdag 21 juni 2017

Ny vejledning om skattemæssige forhold i offentlige udbud

Ny vejledning fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen gør det klart, hvordan der kan stilles krav om skattemæssige forhold i forbindelse med udbud, og hvor grænserne går inden for EU’s udbudsregler.


tirsdag 20 juni 2017

Velfærdsteknologi sparer kommuner for en halv milliard

Spiserobotter og anden moderne teknologi sparer kommuner millioner og skaber bedre arbejdsmiljø i ældreplejen, viser måling fra KL.


Viser nyheder fra 1 til 5 ud af i alt 52
<< Første < Forrige 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Næste > Sidste >>
 
     
 

User login

Enter your username and password here in order to log in on the website: