Når IKA genoptager den fysiske afvikling, er det meget vigtigt for os at understrege, at vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og kun afvikler på konferencesteder, som lever op til de krav, der er stillet fra styrelsen. Vi gør, hvad vi kan for, at du skal føle dig tryg, når du deltager på vores aktiviteter. Vi er i løbende dialog med konferencestederne og tilretter din deltagelse i overensstemmelse med de gældne anbefalinger.

Som deltager på IKAs fysiske afholdte aktiviteter anbefaler vi, at du følger myndighedernes retningslinjer.

  • Vask hænder ofte og benyt konferencestedets dispensere med hånddesinfektion.
  • Host eller nys i dit ærme. Sundhedsstyrelsen anbefaler også, at man nyser i et papirlommetørklæde, som efterfølgende smides direkte ud.
  • Begræns fysisk kontakt.
  • Hold afstand.
  • Hvis du er sygdomsramt, eller udviser symptomer på at være smittet med coronavirus, vil vi bede dig om at blive hjemme.

Vi ved, at det er en uforudsigelig hverdag du agerer i og derfor imødekommer IKA selvfølgelig dette på bedste vis. Derfor, hvis du er tilmeldt en fysisk IKA aktivitet og bliver forhindret grundet lokale restriktioner, tilbyder vi afmelding uden beregning indtil 24 timer før kursusstart.

Er du tilmeldt et online arrangement gælder IKAs normale afmeldingsbetingelser.

Omlægger vi et kursus fra fysisk til online, har du 48 timer til at melde afbud, fra du modtager beskeden herom fra IKA.