IKA Årskonference 2019 blev afholdt på Comwell Conference Center i København den 13.-14. marts 2019. 

Årskonferencen har tradition for et ambitiøst program med fokus på høj faglighed, netværk og videndeling. Årets program er naturligvis ingen undtagelse.
Med Cecilie Beck ved roret guides du som konferencedeltager mellem hovedscene, lillescene, netværk og udstilling.

Udstillingen vil igen i år have åbent under hele konferencen, så du har mulighed for at planlægge dit helt eget program med vekslen mellem udstilling, netværk og indlæg.

Herunder kan du se programmet for 2019.

OBS! Kun for A- og B-medlemmer

OBS! Kun for A- og B-medlemmer

Dørene til Årskonference/Udstilling åbnes kl. 11.30

Hovedscenen

ved Cecilie Beck

Hovedscenen

Hvad betyder det at ’være på’ ved netværksarrangementer? Og hvad betyder kropssprog og mentalitet for vores evne til at gå udbytterigt derfra? Din personlige kommunikation er en afgørende faktor, når du vil påvirke, inspirere eller overbevise andre.  Emil inspirerer os til den gode tilgang med afsæt i retorikken og adfærdsteori.

ved konsulent Emil Dahl-Nielsen, bro

Hovedscenen

Ved

Cheføkonom Morten Mandøe, KL

Direktør/Cheføkonom Rikke Friis, Danske Regioner

Hovedscenen

En fremtidsvision indenfor mobilitet og transport.

Ved CEO Peter Sorgenfrei, Autonomous Mobility A/S

Hovedscenen

Hvordan er KLFU organiseret og hvem laver hvad? Hvem vurderer hvad i behandlingen, opsættende virkning, realitetsbehandling og hvad betyder det? Få svar på alle dine spørgsmål, om den praktiske tilgang til indkomne klager i klagenævnet.

Ved landsdommer Nikolaj Aarø-Hansen

Lillescene

Kunstig Intelligens i offentlige Indkøb.

Ved Information Engineer Janus Heie, Enversion

Velkomstdrink kl. 18.30 i Kongres Foyeren

Hovedscenen

Før fandt vi vores fællesskab i vores familie. Så kom individualiseringen, og fra den har vi fået helt nye former for fællesskaber, som vi selv skaber og designer. Ejerskab betyder ikke længere noget – det at have adgang har en langt større værdi, og det har man i et selvskabt fællesskab. Så konkurrencen kommer ikke til at handle om, hvem der ejer det største hus på vejen, men om hvem der har flest relationer og mest adgang.

Hvordan kommer de tendenser til at have en betydning for fremtidens arbejdsplads? Det vil Liselotte Lyngsø give sit bud på.

Ved Chief Futurist Liselotte Lyngsø, Future Navigator

Hovedscenen

Analyse vedr. offentlige og private transaktionsomkostninger.

Ved ph.d., Professor Ole Helby Petersen, RUC

Lillescene

Tilgangen til leverandørsamarbejde skal differentieres, afhængig af, hvad det er vi ønsker at få ud af relationen. Men det er ikke nok at lave planen. Vi skal også ”leve den”. Hele vejen rundt. Ellers undermineres potentialet for værdiskabelse.

Ved Assc. Professor M.Sc.Econ, Ph.D. Lars B. Mikkelsen, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Aarhus Universitet

Hovedscenen

IKA Dialogprisen 2019 og Danmarks Bedste Udbud 2018

Hovedscenen

Ved Direktør Mikkel Stenbæk Hansen, DIEH

Lillescene

Ved vinderne af priserne og Cecilie Beck

Lillescene

Ved Seniorspecialist Stig Yding Sørensen, Teknologisk Institut

som interviewes af Cecilie Beck

Hovedscenen

Jan Hellesøe er Danmarks førende mentalist, og nu kan du opleve ham på helt nært hold. Jan Hellesøe har optrådt i DR3-programmet “Fuckr med dn hjrne​” og senest har vi mødt ham i “Manipulator​”, som han lavede sammen med livsstilseksperten Anne Glad til DR1. Her blev vi ​klogere på, hvordan vi mennesker bliver manipuleret i hverdagen​.​

Glæd dig til at blive forundret og så forbløffet​,​ at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.

Ved manipulationsekspert Jan Hellesøe

Vi ses til næste år!

Torvet byder på åben dialog, videndeling og uformelle snakke om fremtiden for offentlige indkøb.

På Dialogtorvet har du ikke kun mulighed for at hvile benene, men kan samtidig også netværk med andre deltagere.

Dialogtorvet vil i pauserne være bemandet med personer fra IKA Dialoggruppen, hvor gruppens medlemmer vil stå på torvet og være klar til dialog.

IKA Dialoggruppen vil på skift være repræsenteret ved Kontrakt og Udbudsspecialist Majbritt Laurine Frødstrup, Haderslev Kommune; Chefkonsulent Felix Dalker, Dansk Industri; Udbuds- og Indkøbschef Jesper Langkjær, Fællesindkøb Midt samt Partner Anja Piening, Nørgaard Piening Advokater.

Derudover kan du også komme og få en snak med ikke-kommercielle organisationer, som gerne vil tage en dialog med såvel indkøbere som leverandører, som er deltagere på IKA Årskonference. 

Programmet for IKA Dialogtorv bliver løbende opdateret.

Onsdag den 13. marts

Mød Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og få svar på dine spørgsmål om udbud og offentlige indkøb. Har du forslag til ændringer udbudsloven? Giv dem til os i ” Forslagskassen - ændringer af udbudsloven”

Onsdag kan du få en snak med Chefkonsulent Britt Brock Grønne, Fuldmægtig Patricia Thor Dahl og Udbudsjurist Rita Sulumova fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Frej engagerer den unge ‘generation bæredygtighed’ og fødevareproducenter i at skabe et stadigt mere bæredygtigt Fødevaredanmark gennem viden, dialog og samarbejde.

Direktør, Landbrug & Fødevarer Morten Lagstrøm og Medstifter & udviklingsdirektør Iben Krog Rasmussen fra Frej er klar til en dialog om den nye generation af bæredygtighedsbevidste borgere og fremtiden for Danmark som fødevareproducerende land

Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) samler virksomheder, offentlige organisationer, NGO’er, fagbevægelse og erhvervsorganisationer om at fremme ansvarlig handel. Få en snak med Project Manager Sarah Reifling Dieckmann, DIEH om bæredygtighed og verdensmål i offentlige indkøb.

Torsdag den 14. marts

Mød Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og få svar på dine spørgsmål om udbud og offentlige indkøb. Har du forslag til ændringer udbudsloven? Giv dem til os i ” Forslagskassen - ændringer af udbudsloven”

Torsdag kan du få en snak med Chefkonsulent Britt Brock Grønne og Udbudsjurist Rita Sulumova fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

FSC Danmark arbejder med en lang række indsatsområder og laver aktiviteter for at styrke FSC-mærket i Danmark. Kom og få en dialog og oplysning om bæredygtig brug af træ.

Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) samler virksomheder, offentlige organisationer, NGO’er, fagbevægelse og erhvervsorganisationer om at fremme ansvarlig handel. Få en snak med Direktør Mikkel Stenbæk Hansen, DIEH om bæredygtighed og verdensmål i offentlige indkøb.

Forum for Bæredygtige Indkøb er et initiativ under Miljø- og Fødevareministeriet. FBI arbejder for at fremme miljøbevidste og ansvarlige indkøb af varer og tjenesteydelser blandt professionelle indkøbere i både offentlige og private virksomheder. Det gør de blandt andet ved at dele og formidle viden og netværk og ved at opbygge kompetencer hos indkøbere og leverandører.

Frej engagerer den unge ‘generation bæredygtighed’ og fødevareproducenter i at skabe et stadigt mere bæredygtigt Fødevaredanmark gennem viden, dialog og samarbejde.

Kommunikationsansvarlig Emilie Roepstorff & udviklingsdirektør Iben Krog Rasmussen fra Frej er klar til en dialog om den nye generation af bæredygtighedsbevidste borgere og fremtiden for Danmark som fødevareproducerende land