I øjeblikket står vi overfor betydelige udfordringer med den praktiske anvendelse med eForms. På dette online kursus vil vi fokusere på at identificere og adressere disse udfordringer.

Kurset giver en grundig og visuel gennemgang af de nye eForms, som anvendes til udarbejdelse af bekendtgørelser i udbudsprocedurer. På kurset stiller vi skarpt på de opmærksomhedspunkter og udfordringer, man som ordregiver skal være opmærksom på, når man anvender eForms til udarbejdelse af bekendtgørelser. På kurset vil det også blive gennemgået, hvilke forskelle der er ved anvendelse af eNotices2 og de øvrige udbudssystemer.

For at kunne målrette kurset bedst muligt, vil du ved tilmelding blive bedt om at notere, hvilket system I anvender mest. Med det udgangspunkt vil vi forsøge at sammensætte kurset sådan, at vi viser eksempler i de systemer.

OBS! Dette online kursus bliver optaget og deles med alle tilmeldte efterfølgende.

Program

Se programmet

Praktisk

Tid
Den 27. maj 2024 kl. 10.00 - 12.30

Sted
Online via MS Teams

Målgruppe
Dette kursus er for offentlige ordregivere, der arbejder med eForms i praksis

Pris pr. deltager
IKA medlemmer: 199 kr. ekskl. moms.
Ikke-medlemmer: 1.199 kr. ekskl. moms.

Tilmeldingsfrist
Den 22. maj 2024

Afmelding
Afmelding uden beregning kan ske senest den 20. maj 2024. Herefter faktureres kostprisen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.

Log ind for at se deltagerlisten

Har du ikke et medlemskab, kan du læse mere om medlemsfordelene og priserne.