Deltag i dette case-baseret IKA kursus i AB 18 for den offentlige bygherre. Har du  tidligere deltaget i IKA Udbud af bygge- og anlægsopgaver, har du her mulighed for at dykke endnu længere ned i AB-regimet. De to kurser er dog ikke afhængige af hinanden og kan tages enkeltvist i vilkårlig rækkefølge.

Kurset er bygget systematisk op om bestemmelserne i AB 18 med praktiske cases knyttet til hvert afsnit, hvor de to undervisere trækker på deres respektive mangeårige erfaring med rådgivning i offentlige byggesager.

Herudover gennemgås de væsentligste opmærksomheder for den offentlige bygherre med afsæt i nyeste praksis og de tidsaktuelle risikomomenter, herunder prisregulering, materialemangel og konkurser, som den offentlige kontraktpart skal have in mente i 2023.

Vi tager afsæt i de bestemmelser, som er at finde i AB 18 – med afstikkere til praktisk udbudsret og så opbygger vi undervisningen efter dét.

Program

Se programmet

Praktisk

Tid
21. september 2023 kl. 09.00 til 15.30

Sted
Sixtus Sinatur Hotel & Konference
Teglgårdsvej 73
5500  Middelfart 

Målgruppe
Offentlige ordregivere

Priser ekskl. moms
IKA medlemmer: 499 kr.
Ikke-medlemmer: 1.499 kr.

Tilmeldingsfrist
06. september 2023

Afmelding
Afmelding uden beregning kan ske senest den 23. august 2023. Herefter faktureres hele deltagerprisen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.

MEDLEM
Er du ikke selv medlem af IKA, så er din organisation det højst sandsynligt. Kontakt ika@slet-dette.ika.dk, hvis du er i tvivl.
Du kan også læse mere om medlemskab og priser her.

Log ind for at se deltagerlisten