Lad der være vejbelysning

Vorherre brugte kun én dag på at skabe lys på jorden.

Men selv ved hasteprocedure dikterer udbudsreglerne, at vi mindst skal bruge 15 kalenderdage, og de grønne ambitioner betyder også, at lys ikke bare er lys.

I samarbejde med IKA, Foreningen af Offentlige Indkøbere, afholder DLA Piper derfor et 90-minutters morgenmøde om det vanskelige udbud af vejbelysning. Der er tale om et til stadighed mere komplekst marked, hvor det udbudstekniske og kontraktjuridiske skal understøtte foranderlige drifts- og vedligeholdelsessituationer, samt konvertering til energibesparende teknologi.

Vi er så heldige, at morgenmødet gæstes af Københavns Kommunes projektleder Thomas Simone Maare. Thomas Simone har over 26 års erfaring med produkt- og projektledelse af indendørs og udendørs belysningsprojekter. I 2006-2015 var Thomas fagansvarlig for Københavns Kommunes og en af hovedaktørerne i processen med at udskifte 20.000 gadebelysningsarmaturer til RF-styrede LED-armaturer.

Det afstedkom en reduktion af gadebelysningens energiforbrug og CO2-udledning med mere end 50 %. Thomas vil fortælle om sine projekterfaringer med udbud af vejbelysning og hovedanbefalinger til det gode vejbelysningsudbud.

Herudover vil advokat og partner i DLA Piper, Anders Nørgaard, præsentere grundlæggende problemstillinger og løsningsforslag til udbudsprocessen, herunder håndtering af baggrundsdata til brug for tilbudsafgivelse, samt fleksibel og hensigtsmæssig design af tildelingskriteriet.

Praktisk

Tid
Den 30. august 2024 kl. 09.00 - 10.30

Sted
DLA Piper Denmark - DOKK1
Hack Kampmanns Plads 2, niveau 3
8000 Aarhus C

Målgruppe
Offentlige ordregivere

Pris pr. deltager
IKA medlemmer: Gratis
Ikke-medlemmer: Ingen deltagelse

Tilmeldingsfrist
Den 23. august 2024

Afmelding
Den 23. august 2024.

Log ind for at se deltagerlisten

Har du ikke et medlemskab, kan du læse mere om medlemsfordelene og priserne.