Sådan designer du dit udbud optimal
Kurset har fokus på forberedelsen og tilrettelæggelsen af udbuddet, idet disse faser i udbuddet netop er kendetegnet ved mange forskellige afgørende overvejelser; hvad er behovet? Skal vi have det samme som sidst, skal vi have noget nyt? Hvordan skal vi udbyde og hvilken udbudsform skal vi anvende? Hvordan sikrer vi leveringssikkerhed?

Fælles er dog, at stort set alle disse overvejelser går igen, uanset kompleksiteten i den udbudte ydelse. Kurset er særligt relevant for praktikeren, da udbudsreglerne giver få muligheder for at tilpasse eller omgøre beslutninger, når der først der er trykket på start-knappen.

Kurset er et heldagskursus, hvor vi gennemgår de mest relevante temaer i hhv. forberedelsesfasen og tilrettelæggelsesfasen. Derudover slutter vi dagen af med relevante kontraktovervejelser og kontraktstyringsværktøjer. 

For at kursets læring bliver konkret og let at anvende efterfølgende, inddrager vi praktiske eksempler og opgaver i undervisningen. Vi introducerer værktøjer, du med fordel kan bruge i dit daglige arbejde med udbudsprocesser - uanset kompleksiteten.

Hvem er kurset for?
Kurset er skræddersyet til dig, som arbejder med indkøb og udbud i det offentlige, og som ønsker at højne kvaliteten i tilrettelæggelsen af udbudsarbejdet med henblik på at få lagt den rette strategi i valget af udbudsform, udbudsplan og tilrettelægge udbudsmaterialet, så hensigter, formål og behov med udbuddet bliver sikret i en samlet styret plan for udbuddet og kan realiseres i kontrakten. 

Kurset er tiltænkt for alle der arbejder med udbud i det offentlige, som fx ansat udbudskonsulent, udbudsjurist, indkøber eller fagansvarlig hos en offentlig indkøber, hvor du skal gennemføre udbud i forbindelse med indkøb af forskellig kompleksitet.

Som deltager får du:

  • Redskaber til at skræddersy udbuddet til jeres konkrete behov 
  • Indsigt i relevante strategiske overvejelser inden udbuddet igangsættes, herunder hvordan den optimale projektorganisation sammensættes
  • Overblik over fordelene og ulemperne ved de forskellige udbudsformer
  • Redskaber til at sammensætte den rigtige kravspecifikation
  • Tips til udformning af kontrakten og kontraktstyringsmekanismer

Program

Se programmet

Praktisk

Tid
Den 18. januar 2024 kl. 09.30 - 15.30

Sted
Sixtus Sinatur Hotel & Konference
Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart

Målgruppe
Offentlige ordregivere

Pris pr. deltager
IKA medlemmer: 499 kr. ekskl. moms
Ikke-medlemmer: 1.499 kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist
Den 03. januar 2023

Afmelding
Afmelding uden beregning kan ske senest den 20. december 2023. Herefter faktureres kostprisen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.

Log ind for at se deltagerlisten

Har du ikke et medlemskab, kan du læse mere om medlemsfordelene og priserne.

Du kan også anmode om et gæstelogin hvis din organisation har et medlemskab, men du har ikke et personligt login.