Kommunal bespisning er en kostmæssig hjørnesten for rigtig mange danskere, der nyder godt af de sunde og velsmagende offentlige måltider. Faktisk bliver der hver dag produceret mere end 650.000 offentlige måltider til daginstitutioner, plejehjem, hjemmeboende ældre, hospitaler, skoler, og overalt på danske arbejdspladser. De mange måltider betyder også, at det ikke er ligegyldigt, hvad der havner på vores tallerken - det påvirker både vores sundhed, samvær, livskvalitet, måltidskultur og ikke mindst klimaet.

Men, de mange offentlige måltider er også under et massivt pres, hvor der skal jongleres med klimahensyn, offentlige anbefalinger, stigende fødevarepriser, global ustabilitet og korrekt ernæring til landets små- og store borgere. Udfordringerne står i kø, og hvis der skal findes løsninger, kræver det en samlet indsats.

Den 22. november inviterer Landbrug & Fødevarer og IKA - Foreningen af offentlige Indkøbere, til en temadag med fokus på løsninger og alliancer på tværs af værdikæden. Uanset om du er indkøber, udbudsjurist, producent eller leverandør, så er dagen er for dig der har en aktie i de offentlige måltider, og vil være med til at præge den aktuelle udvikling, der kalder på vidensdeling, samarbejde og akut handling.

Som deltager får du:

  • Et nuanceret og aktuelt billede af de offentlige måltider, og alt hvad det bringer med sig af udfordringer og muligheder
  • Indsigt i tidens ustabilitet og hvordan det påvirker din plads i værdikæden
  • Konkrete eksempler på løsninger fra virkelighedens verden  
  • Netværk, nye samarbejdsmuligheder og inspiration, der kan omsættes til handling

OBS! Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig nu, hvis du vil sikre dig en plads

Program

Se programmet

Praktisk

Tid
22. november 2022 kl. 09.00 til 15.00

Sted
Comwell H.C. Andersen Odense
Claus Bergs Gade 7
5000 Odense

Målgruppe
Offentlige ordregivere og private tilbudsgivere/leverandører til det offentlige

Priser ekskl. moms
IKA medlemmer: Gratis
Ikke-medlemmer: Ingen deltagelse

Tilmeldingsfrist
15. november 2022

Afmelding
Afmelding uden beregning kan ske inden den 20. oktober 2022. Herefter faktureres kostprisen.
Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.