På dette IKA LYN stiller vi skarpt på kommunikation i implementeringsfasen og stiller os selv spørgsmålet, hvordan når vi ud til brugerne af de aftaler vi indgår?

Kender du udfordringen, at der ofte skal kommunikeres til en bred målgruppe? På denne dag, arbejder vi med redskaber til at målrette kommunikationen til disponenterne, når den gode aftale skal implementeres. Dette med udgangspunkt i jeres egne problemstillinger.

Målet for dagen, er at du som deltager sidder tilbage med viden om og værktøjer til, hvordan du kan opbygge og formidle dit budskab på en måde der vækker nysgerrighed og handlekraft hos modtageren.

Desuden modtager du en lamineret pixivejledning af ”kommunikationshjulet” med fokus på god kommunikation i udbuds- og indkøbsarbejdet. 

Underviser

Martin Nordrup Andersen
Rådgivningschef, Eekhoorn

Martin arbejder til daglig med uddannelse af professionelle rådgivere til den offentlige sektor, og udvikling af administrativ service, herunder udbuds- og indkøbsfunktioners arbejde. Martin har et indgående kendskab til den offentlige sektors vilkår og arbejdsform fra tidligere stillinger. Derudover er Martin tilknyttet Aalborg Universitet, hvor han er fagkoordinator og underviser i offentlig styring på statskundskab samt på uddannelsen IT og offentlig innovation.

Program

09.30 Kaffe og te med hjemmebagt brød
10.00

Kommunikation og støj

 • Du har måske lige fået aftalen på plads, nu skal den implementeres og det gode budskab formidles. Hvad er på spil i formidlingsarbejdet? Hvad skal med i dine overvejelser? Hvornår samarbejder dit budskab med modtagerne?  
10.30

Mød din modtager i øjenhøjde

 • Den gode formidling tager afsæt i modtageren. Hvem er din modtager, og hvordan du kan rette din kommunikation til, så den bliver taget godt imod?  
11.30

Opbyg dit budskab

 • Hvad kommer først og hvad skal med? Hvordan skal det gode budskab bygges op, så det bliver let at forstå, vækker nysgerrighed og handlekraft? 
13.00

Frokost og netværk

13.45

Det gode argument

 • Troværdighed opstår, når din modtager forstår, hvordan du er
  kommet frem til dine konklusioner. Få dine budskaber til at give mere mening.
   
14.45

Kend din rolle

 • Din modtager hører ikke kun hvad du siger, men også hvem du er. Hvad betyder din rolle for din formidling, og hvordan tilpasser du den?
15.15

Kommunikationshjulet 

 • Sådan kan du arbejde med planlægning og tilrettelæggelse af dit
  kommunikationsarbejde.
15.30

Tak for i dag

Praktisk

Tid26. september 2019 kl. 09.30 til 15.30
StedSixtus Sinatur Hotel & Konference, Middelfart
MålgruppeOrdregivere der arbejder med kontrakten i implementeringsfasen.
PrisIKA medlemmer: 499 kr.
Ikke-medlemmer: 1.499 kr.
Tilmeldingsfrist12. september 2019
AfmeldingAfmelding uden beregning kan ske inden tilmeldingsfristen. Herefter faktureres hele deltagerprisen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.

Se deltagerlisten