Mindstekravene til økonomisk og teknisk formåen er noget af det, som i praksis giver ganske store udfordringer. Samtidig er udmeldingerne fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og Klagenævnet for Udbud ikke altid lige til at omsætte i praksis.

På dette webinar gennemgår vi følgende emner:

Økonomisk kapacitet

  • Håndteringen af konsortier/underleverandører i forhold til mindstekrav til økonomisk kapacitet
  • Urbaser-kendelsen og den fortsatte diskussion om nystartede virksomheder
  • Værdien (eller mangel på samme) af støtteerklæringer

Teknisk kapacitet

  • Hvad mener Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen egentlig, når Styrelsen i sin gennemgang af reglerne om dokumentation skriver, at en referenceliste alene kan omfatte afsluttede arbejder?
  • Kan en tilbudsgiver bruge en reference, selvom tilbudsgiverens primære rolle i referenceopgaven er at være kontraktholder- dvs. uden egentlig udførelse af arbejder?
  • Hvordan skal ordregiver kontraktuelt sikre sig, at en støttende enhed udfører de relevante dele af kontrakten – og giver det (overhovedet) mening i de tilfælde, hvor en tilbudsgiver blot "låner" en reference for at matche ordregivers mindstekrav?

HUSK! Webinaret bliver optaget, så du kan se eller gense det, lige præcis når du har tid!

Praktisk

Tid27. november 2019 kl. 09.00 til ca. 10.00
StedBag egen skærm
MålgruppeOrdregivere og leverandører
Pris

IKA medlemmer: 450,00 kr.
Ikke-medlemmer: Ingen deltagelse

Prisen er ekskl. moms

Tilmeldingsfrist25. november 2019
AfmeldingAfmelding uden beregning kan ske inden tilmeldingsfristen. Herefter faktureres hele deltagerprisen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.

Se deltagerlisten