KONTRAKTGRUNDLAGET ER EN INTEGRERET DEL AF LANGT DE FLESTE UDBUDSPROCESSER - OG ER SAMTIDIG FUNDAMENTET FOR DEN EFTERFØLGENDE IMPLEMENTERING AF EN UDBUDT KONTRAKT. MEN HVORNÅR STOPPER UDBUDSREGLERNE EGENTLIG MED AT KUNNE PÅVIRKE KONTRAKTEN - OG HVILKE OVERVEJELSER SKAL ORDREGIVER GØRE SIG FOR AT SIKRE DEN MEST ROBUSTE KONTRAKT?

På dette webinar gennemgår vi følgende emner:

Hvilende kontakter (vedståelsesaftaler)

Hvilende kontrakter er kontrakter, som indgås med "nr. 2" i et udbud og som kan vækkes til live, hvis den primære kontrakt bortfalder af den ene eller den anden grund. Men er sådanne kontrakter i overensstemmelse med udbudsreglerne – og hvilke forhold, skal ordregiver særligt være opmærksomme på i forbindelse med udarbejdelsen af hvilende aftaler?

Manglende håndhævelse = væsentlig ændring?

Det har i nogle kredse været en tilbagevendende diskussion, om en ordregivers manglende håndhævelse af en udbudskontrakt kan udgøre en ændring af et grundlæggende element. Rationalet er, at alle tilbudsgivere har budt ind på kontrakten i forventningen om, at denne ville blive håndhævet efter sin ordlyd. Hvis ordregiver efterfølgende vælger ikke at håndhæve kontrakten, skifter den økonomiske balance til fordel for leverandøren – eller gør den? Vi giver vores bud på rammerne – og giver et par råd med på vejen til håndteringen af nødlidende kontrakter. 

Praktisk

Tid23. oktober 2019 kl. 09.00 til 10.00
StedBag egen skærm
MålgruppeOrdregivere og leverandører
Pris

IKA medlemmer: 450 kr
Ikke-medlemmer: Ingen deltagelse

Prisen er ekskl. moms

Tilmeldingsfrist21. oktober 2019
AfmeldingAfmelding uden beregning kan ske inden tilmeldingsfristen. Herefter faktureres hele deltagerprisen, 450 kr. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.

Se deltagerlisen