Digitale høringer og markedsdialoger - hvad har vi lært af Corona og hvordan ser fremtiden ud for effektive møder?

Det virtuelle møderum har længe givet os muligheden for at afholde effektive møder uden krav om fysisk tilstedeværelse, men som noget nyt er virtuelle møder, som følge af COVID-19, blevet en integreret del af vores daglige arbejde.

Digital mødefacilitering er en kunst i sig selv og der bliver stillet endnu højere krav til struktur, processtyring og opfølgning. Men potentialet er til at få øje på, og fordelene ved online møder til f.eks. brugergruppemøder, markedsdialoger og høringer er mange.

Men hvordan er man en effektiv og god mødeleder, der kan motivere og holde fast i deltagernes opmærksomhed? Det stiller vi skarpt på under dette IKA LYN ONLINE, hvor du som deltager, bliver klædt godt på med virtuelle mødeteknikker.

Bemærk, at der udbydes to hold og der er et begrænset antal pladser på hvert hold. 

Program

09.00

Velkomst og check-in samt formål og udbytte med kurset

09.10

 

Fysiske vs. virtuelle møder
Vi sætter fokus på de ligheder, barrierer, muligheder og opmærksomhedspunkter, man skal være opmærksom på, når man ‘flytter’ sit fysiske møde virtuelt.

09.30

Før det virtuelle møde
Virtuelle møder kræver mere forberedelse end fysiske møder. Vi stiller skarpt på konkrete værktøjer, og deltagerne får muligheden for at træne dem i praksis.

10.15

Pause

10.25

Under det virtuelle møde
Virtuelle møder stiller krav til inddragelse og nærvær, men hvordan skaber man det i praksis? Vi træner konkrete greb i grupper med mulighed for både at give og få feedback.

11.10

Pause

11.20

Efter det virtuelle møde
Virtuelle møder kræver fokus på uddelegering af ansvar. Vi fokuserer på konkretisering af aftaler samt tydelig ansvarsfordeling og opfølgning.

11.50Læringsopsamling og check-ud
12.00Tak for i dag

Der tages forbehold for ændringer.

Praktisk

Tid11. marts 2021 kl. 09.00 - 12.00 eller
16. marts 2021 kl. 09.00 - 12.00
Sted

Online via Zoom

MålgruppeOrdregivere og tilbudsgivere
Pris pr. deltagerIKA medlemmer: 299 kr. ekskl. moms.
Ikke-medlemmer: 1.299 kr. ekskl. moms.
Tilmeldingsfrist05. marts 2021
AfmeldingAfmelding uden beregning kan ske inden tilmeldingsfristen. Herefter faktureres kostprisen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.

Se deltagerlisten for 11. marts | Se deltagerlisten for 16. marts