På dette IKA LYN Online vil vi stille skarpt på mulighederne for at dække ordregivers behov for fleksibilitet i et længerevarende samarbejde i forhold til udbudspligtige offentlige kontrakter og rammeaftaler.

Et interessant spørgsmål er, om ordregiver - selv på områder, hvor indkøb traditionelt er foretaget ved brug af rammeaftaler - vil kunne udbyde indkøbet som en offentlig kontrakt ved at forpligte sig i et større omfang og delvis give afkald på fleksibilitet.
I givet fald kan ordregiveren udbyde en aftale med en længere varighed end 4 år og vil ikke være underlagt en mulig forpligtelse til at fastsætte en maksimal værdi af de samlede indkøb på aftalen. Men hvor går grænsen i givet fald?

Hvis en aftale befinder sig i en gråzone, kan ordregivers udbudsretlige klassificering få stor praktisk betydning. Klassificeringen skal naturligvis være saglig og velbegrundet.

Behovet for fleksible offentlige kontrakter er højaktuelt, og vi vil bl.a. sætte fokus på ”rammekontrakter” til indkøb af varer.

På dette IKA LYN Online tager vi fleksible offentlige kontrakter og den gråzone, der ligger imellem rammeaftaler og offentlige kontrakter, under kærlig behandling.

Endeligt program kommer medio januar.

Praktisk

Tid11. februar 2021 kl. 10.00 - 12.00
Sted

Online

MålgruppeOffentlige ordregivere - Du har grundlæggende styr på de kontraktuelle rammer og vil gerne teoretisk klædes på, til at udforske gråzoner
Pris pr. deltagerIKA medlemmer: 299 kr. ekskl. moms.
Ikke-medlemmer: 1.299 kr. ekskl. moms.
Tilmeldingsfrist08. februar 2021
AfmeldingAfmelding uden beregning kan ske inden tilmeldingsfristen. Herefter faktureres kostprisen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.

Se deltagerlisten