IKA PROCESLEDERUDDANNELSE er IKAs nye certificerede uddannelsesforløb for erfarne indkøbere, hvor du:

  • Får boostet dine evner i proces- og projektledelse
  • Bliver bedre til det relationelle arbejde mellem mennesker
  • Udvider dit netværk og får inspiration fra ligesindede

Læs mere om uddannelsen og se programmerne for de enkelte moduler

 

IKA COLLEGE er en certificeret uddannelse udviklet af erfarne offentlige indkøbschefer. Det er en uddannelse, der klæder dig på til den praktiske udførsel og juridiske håndtering af en udbudsproces.
IKA College er tilrettelagt med henblik på at give overblik over udbudsprocessen og skabe forståelse for hele procesforløbet, som involverer mange forskellige parter både i egen organisation såvel som leverandører.

Læs mere om uddannelsen og se programmerne for de enkelte moduler

IKA LYN er kortere dagskurser med relevante emner indenfor indkøbsverdenen.
Kurserne tilrettelægges ca. for et halvt år af gangen. Dog kan der også opstå kurser, der annonceres med kortere varighed for at følge op på et højaktuelt emne.

IKA WEBINAR udbydes hver måned, hvor HORTEN advokatfirma i samarbejde med IKA afholder webinarer med seneste nyt indenfor højaktuelle emner af ca. 1- 1 1/2 times varighed den sidste onsdag i hver måned. Emnet annonceres ca. 3 uger før.

Se mere i aktivitetskalenderen

VI KOMMER UD TIL JER! Vi tilbyder tilpasset undervisning direkte hos jer. Undervisningen er målrettet lige præcis dét, I efterspørger, og det faglige niveau er tilpasset ud fra jeres ønsker og behov. I samarbejde med jer sørger IKA for et skræddersyet program og dialog med underviser. Det eneste, I selv skal sørge for, er lokaler og forplejning.

Pris: Aftales nærmere i forhold til emne.

Skriv til ika@ika.dk for mere information.

NYHEDSBREV
Det er en god idé at tilmelde dig IKAs nyhedsbreve, da du her vil modtage informationer, når tilmeldingen åbner til vores kurser og arrangementer.

Medlemmer af IKA er altid velkommen til at kontakte IKA med idéer til kurser og uddannelser. Vi kan kontaktes på ika@ika.dk