For alle, der arbejder med det socialfaglige område

En kort introduktion til IKAs nye uddannelsen "Socialfaglige Indkøb - Når indkøb skaber værdi for socialområdet"

Kommuner i hele landet udfordres af et ultra-komplekst socialfagligt indkøbsområde. Et område, der kalder på en professionalisering, hvor indkøbsfaglighed og socialfaglighed kombineres.

Det socialfaglige indkøbsområde er enormt, og spænder fra bo- og opholdssteder til forebyggende familiebehandling, kontaktpersoner, samvær, psykologiske undersøgelser og meget meget mere. For at kunne skabe en professionalisering af dette område, kræves for det første et overblik over hvem der købes indsatser ind hos, til hvilke priser, målgrupper, hvor findes de fagligt dygtigste leverandører, som kan skabe progression hos borgerne – og som tilmed dokumenterer at deres indsatser har effekt? mv.

På uddannelsen vil man både blive introduceres for data, der vejleder (og ikke vildleder), grundlæggende men afgørende opmærksomheder vedr. det socialfaglige indkøbsområde, vigtigheden i overblik i leverandørmarkedet og indblik i takster, priser og lovgivning.
Indeholdt i uddannelsen er desuden, og særligt for denne IKA-uddannelse, implementeringsmøder/sparring med undervisere fra Riedl&Co i Jeres egen organisation/kommune.

Indkøb og socialfaglighed skal kvalificere hinanden.

Så vil du blive klogere på, hvordan I som kommune bedre kan professionalisere indkøb på socialområdet? – Så er det nu!

Der er behov for en ny og afgørende måde at kombinere fagligheder på. Deltag i webinaret og hør mere om denne nye IKA uddannelse

Webinaret bliver optaget og sendes til alle tilmeldte efterfølgende.

Praktisk

Tid

18. januar 2022 kl. 10.00 til ca. 10.45

StedOnline via Microsoft Teams
MålgruppeOrdregivere
Pris

GRATIS FOR ALLE

Tilmeldingsfrist17. januar 2022