Vær med, når IKA og Center for forskning i offentlig-privat samspil (COPS), varmer op til IKA Årskonference 2021 med et webinar om bæredygtige offentlige indkøb.

Der tales meget om bæredygtige og grønne indkøb og af gode grunde. Den offentlige sektor køber varer, tjenesteydelser og anlægsopgaver for 380 mia. kroner årligt. Skal Danmark nå den ambitiøse målsætning om at reducere CO2-forbruget med 70% i 2030, spiller de offentlige indkøb en nøglerolle.

Men hvor meget købes der bæredygtigt ind i dag? Hvordan bruges miljø- og klimakriterier i tildelingen af offentlige kontrakter ud fra samtlige offentlige udbud i 2021, herunder tildelingskriterier, kravspecifikationer, kontraktudkast osv.

Og hvad siger de nyeste tal fra forskningen om brugen af grønne og bæredygtige indkøb i Danmark? Hvor ofte indgår miljø- og bæredygtighedskriterier, hvordan formulerer ordregiverne det, hvor ofte er det et kriterie og hvor meget vægter det ?
Yderligere vil webinaret fremlægge praksis for data og ledelsesinformation - hvordan får vi dataen til at blive den gode fortælling? Hvordan kan tallene understøtte den nødvendige information på flere niveauer? 

Webinaret sætter fokus på disse centrale spørgsmål gennem tre spændende oplæg efterfulgt af mulighed for spørgsmål og svar med oplægsholderne.

Har du endnu ikke tilmeldt dig IKA Årskonference 2021? Så kan du læse mere om konferencen og tilmelde dig her

Program

Se programmet

Praktisk

Tid26. august 2021 kl. 09.00 til 10.30
StedOnline
MålgruppeOrdregivere og leverandører
Pris

GRATIS

Tilmeldingsfrist25. august 2021