BEMÆRK: DETTE WEBINAR ER GRATIS FOR ALLE IKAS MEDLEMMER!

I alle udbud indgår - oftest helt på automatpilot - en række forskellige erklæringer; f.eks. økonomiske støtteerklæringer, tekniske rådighedserklæringer og konsortieerklæringer, men nogle gang også f.eks. erklæringer som led i dokumentation af egnethedskrav eller erklæringer i forbindelse med ændringer i 'tilbudsgiverkonstellationen'.

I løbet af 2020 har Kromann Reumerts Udbudsgruppe imidlertid set en stribe 'bagsider af automatpiloten', hvor det både under udbuddet, men også under kontrakten, viser sig, at de pågældende erklæringer ikke 'bare' er standard. Hvor langt rækker en solidarisk hæftelse således? Kan det evt. begrænses? Hvor meget kan man forpligte en underleverandør til at udføre? Hvor omfangsrig skal en ESPD-erklæring være? Alt sammen spørgsmål, der er super vigtige i den praktiske virkelighed!

Praktisk

For at kunne deltage i det gratis webinar skal din arbejdsplads have mindst ét medlemskab af IKA. For at tilmelde dig webinaret skal du tilmelde dig via dit personlige login. Har du ikke et personligt login, så kan du anmode om et gæstelogin.

Tid25. november 2020 kl. 09.00 til ca. 10.00
StedBag egen skærm
MålgruppeOrdregivere og leverandører
Pris

IKA medlemmer: GRATIS
Ikke-medlemmer: Ingen deltagelse

Tilmeldingsfrist24. november 2020

Se deltagerlisen