Arbejder du med udbud og indkøb i en organisation der er underlagt forsyningsdirektivet?

SKI og IKA inviterer i fællesskab alle forsyningsvirksomheder til netværksdag med temaet: Grønne og bæredygtige tiltag i forsyningssektoren.

Den grønne dagsorden står øverst i offentlige udbud og indkøb. Alle taler om det, men hvordan gør andre i branchen og kan vi inspirere og lære af hinandens tiltag og erfaringer.

På denne dag skal vi høre om, de udfordringer og overvejelser der gøres hos et forsyningsselskab om fremtidens grønne indkøb, se eksempel på en grøn indkøbspolitik og hvordan man kan udføre FN’s Verdensmål i praksis fra strategi til handling.

Hos SKI og IKA er vi overbeviste om, at der er vigtige viden gemt hos forsyningssektorens selskaber, store som små, og på denne dag deler vi viden, erfaringer og udfordringer.

Deltag på dagen, hvor formålet er at blive inspireret af andres erfaringer i arbejdet mod den grønne omstilling og få yderligere kendskab til de samarbejdsorganisationer der kan hjælpe netop jer med kompetenceudvikling, videndeling og netværk.  

Hvem er vi?

IKA er foreningen af offentlige indkøbere. Et centralt vidensdelingscenter for alle der arbejder med udbud og indkøb til offentlige, statslige og selvejende instanser. Herunder også forsyningssektoren.  Ca. 750 ordregivere og tilbudsgivere er allerede medlem af IKA, hør hvad vi kan gøre for dig.

SKI's formål er at effektivisere og professionalisere det offentlige indkøb.

Hvert år køber den offentlige sektor ind for ca. 300 mia. kr. hos private virksomheder.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) er sat i verden for at hjælpe det offentlige med at spare penge på netop indkøb.

Ski har mere end 1300 overordnede offentlige virksomheder som kunder og har en omsætning på godt 8 mia. dkk årligt.

SKI arbejder for bæredygtige og grønne indkøb i vores aftaler og arbejder for at imødekomme FN’s Verdensmål, hvor dette er muligt

Program

Se programmet

Praktisk

Tid

08. juni 2021 kl. 09.30 til 15.00

Sted

Comwell Kongebrogaarden, Kongebrovej 63, 5500 Middelfart

Målgruppe

Offentlige forsyningsselskaber 

PrisGRATIS
Tilmeldingsfrist

Den 25. maj 2021

AfmeldingVed afmelding efter den 25. maj 2021, faktureres afmeldingsgebyr svarende til kursets No-show gebyr, kr. 500,- eks. moms.