IKA inviterer alle offentlige indkøbsfællesskaber til netværksmøde. Denne gang er temaet: Kategoristyring i indkøbsfællesskaber.

Kategoristyring er det nye sort. Mange taler om det, men hvad er kategoristyring egentlig for en størrelse, og hvad kan det bruges til?

På denne dag skal vi hører om, hvad definitionen på kategoristyring er hos forskellige organisationer, og hvad deres baggrund for at arbejde med kategoristyring som metode er.

Vi skal høre fra organisationer der har praktiseret kategoristyring gennem en årrække. Kan vi andre lære noget af deres processer? Og kan det skaleres efter behov og benyttes i en kontekst af indkøbsfællesskaber?

Hos IKA er vi overbeviste om, at der er gevinster gemt hos såvel store som små fællesskaber, og på denne dag deler vi viden, erfaringer, udfordringer og processer, så vi kan få indblik i hinandens arbejdsmetoder.

IKA faciliterer den vigtige erfaringsudveksling mellem indkøbsfællesskaberne. Deltag på dagen, hvor formålet er at blive inspireret af andres erfaringer i arbejdet med kategoristyring.

Program

Se programmet

Praktisk

Tid18. november 2021 kl. 09.00 til 15.15
Sted

Storebælt Sinatur Hotel og Konference
Østerøvej 121
5800 Nyborg

Målgruppe

IKA afholder Indkøbsfællesskabernes dag 2 gange årligt. For at sikre faglig dybde og netværk, er det en fordel, at min. den ene deltager er genganger til hvert arrangement. Den anden deltager kan være en medarbejder med særlig relevant viden om emnet. 

Pris499,00 kr. ekskl. moms
OBS! Max 2 deltagere fra hvert indkøbsfællesskab.
Tilmeldingsfrist10. november 2021
AfmeldingVed afmelding efter tilmeldingsfrist faktureres afmeldingsgebyr tilsvarende mødets kostpris på kr. 648,- ekskl. moms.