OBS! Afholdes ikke som planlagt grundet Covid-19

IKA inviterer alle offentlige indkøbsfællesskaber til netværksmøde. Denne gang er temaet: Kategoristyring i indkøbsfællesskaber.

Kategoristyring er det nye sort. Mange taler om det, men hvad er kategoristyring egentlig for en størrelse, og hvad kan det bruges til?

På denne dag skal vi hører om, hvad definitionen på kategoristyring er hos forskellige organisationer, og hvad deres baggrund for at arbejde med kategoristyring som metode er.

Regionerne og forsvaret har praktiseret kategoristyring gennem en årrække. Kan vi andre lære noget af deres processer? Og kan det skaleres efter behov og benyttes i en kontekst af indkøbsfællesskaber?

Hos IKA er vi overbeviste om, at der er gevinster gemt hos såvel store som små fællesskaber, og på denne dag deler vi viden, erfaringer, udfordringer og processer, så vi kan få indblik i hinandens arbejdsmetoder.

IKA faciliterer den vigtige erfaringsudveksling mellem indkøbsfællesskaberne. Deltag på dagen, hvor formålet er at blive inspireret af andres erfaringer i arbejdet med kategoristyring.  

Praktisk

TidAfholdes ikke som planlagt grundet Covid-19!