- Bæredygtighed fra vision til praksis

Velkommen til en dag med vidensdeling og stærke stemmer, hvor der bygges bro mellem bæredygtige teorier og praktiske løsninger.

Store agendaer banker på døren. Offentlige indkøbere skal navigere i en stadig mere kompleks verden hvor mange agendaer presser sig på. Der skal træffes de rigtige råvarevalg og kloge fødevareindkøb, dine valg har betydning for klimaet, brugeren og bundlinjen. Men hvordan får man det hele til at gå op i en højere enhed?

Alt dette og meget mere kommer vi omkring når vi i Landbrug & Fødevarer i samarbejde med IKA og SKI, inviterer til en temadag hvor vi stiller skarpt på de mange udfordringer offentlige fødevarer indkøbere står over for i dag i relation til bæredygtige fødevareindkøb. Så tag din fagperson under armen og tilmeld dig dette eksklusive event allerede i dag.

Foruden forplejning fra Restaurant Nimb kan du se frem til faglige indsigter i relation til emnerne animalske fødevarer, mærkningsordninger, dyrevelfærd og konkrete cases på bæredygtighed i en fødevarepraksis.

Praktisk

Tid

17. august 2021 kl. 09.30 til 16.00

Sted

Landbrug & Fødevarer Banksalen Axelborg
Vesterbrogade 4
1620 København V

Målgruppe

Interessenter for bæredygtige fødevareindkøb

Er du tilbudsgiver, skal du tilmelde dig gennem Landbrug & Fødevarer

Pris

IKA medlemmer: GRATIS

Ikke-medlemmer: 1.200 kr. ekskl. moms. - tilmelding gennem Landbrug & Fødevarer

Tilmeldingsfrist

Den 15. august 2021

AfmeldingVed afmelding efter den 10. august 2021, faktureres afmeldingsgebyr svarende til kursets No-show gebyr, kr. 500,- eks. moms.