IKA repræsenterer alle praktikere inden for offentligt indkøb.

Du kan blive medlem af foreningen med et A eller B medlemskab, hvis du har udbudspligt.

Som leverandør/tilbudsgiver kan du kan tegne et Netværk Basis eller Netværk+ medlemskab og dermed blive en del af IKAs netværk for leverandører / tilbudsgivere til det offentlige.

IKA har også et fordelagtigt medlemskab til dig, der er studerende og har interesse i en fremtid i den offentlige verden.

For at tilmelde dig IKAs kurser og arrangementer er det nødvendigt, at du har et personligt login til vores side. Hvis du ikke ønsker et medlemskab i IKA eller IKAs Leverandørnetværk - eller ønsker at gøre brug af en kollegas B-medlemskab, kan du i stedet anmode om et gæstelogin.

IKA har over 500 medlemmer, som arbejder i kommuner og regioner samt selvejende og ministerielle institutioner, forsyningsselskaber mm..

I leverandørnetværket for leverandører / tilbudsgivere til det offentlige er der
ca. 200 medlemmer. 

Fælles for alle typer medlemskaber er, at det er medlemmerne, der skaber IKA,
og at IKA skaber platformen for at udveksle viden og dialog.

Du bliver en del af en forening, der skaber platformen for at udveksle viden og fremme dialog mellem offentlige og private aktører

Som medlem af IKA kan du få gratis juridisk rådgivning gennem IKAs juridiske hotline

Deltagelse i kurser af høj kvalitet til lave priser. IKA udbyder kurser inden for offentligt indkøb tilrettelagt af offentlige indkøbere. Vi kender dit behov. 

Målrettede daglige nyhedsopdateringer om indkøb og udbud - direkte i din indbakke