Som Netværk+ medlem har du mulighed for at markedsføre dig og din virksomhed.

Læs mere om Netværk+ medlemskab

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Abena er en familieejet, international produktions- og handelsvirksomhed med hovedsæde i Aabenraa i Sønderjylland. Abena-koncernen, der består af 30 individuelle selskaber, opererer i dag med ca. 29.000 aktive varenumre og leverer til 90 lande verden over. Fra Abenas højteknologiske varelager i Aabenraa udsendes hvert år omkring 220.000 paller med varer til danske kunder alene, herunder 1,6 millioner postpakker, og koncernen beskæftiger ca. 1.300 medarbejdere i ind- og udland.

Siden 1972 har av form været leverandør til danske skoler. Vi er lærere og pædagogers samarbejdspartner og formidler kreativ inspiration, beskæftigelsesmaterialer, legetøj og læringsmaterialer til bl.a. skoler, børnehaver, SFO'er og en række andre offentlige og private institutioner.

BENT BRANDT er Danmarks største leverandør af udstyr til storkøkkensektoren. Vi leverer blandt andet til hoteller, restauranter, kantiner, storkøkkener og til marine- og offshoresektoren.

Vores kendetegn er høj kvalitet, god service og funktionelt design. Vi forsyner vores kunder med alle former for maskiner, inventar samt serverings- og køkkenartikler, og vi yder desuden teknisk service.

Vi samarbejder med udvalgte danske og udenlandske leverandører, som kan honorere de høje krav, vi stiller til produkterne. Vi er miljøcertificerede, og vores drift, leverancer og serviceydelser sker med størst muligt hensyn til miljøet.

bubobubo leverer nogle af de førende løsninger til folk der beskæftiger sig med udbud og indkøb;

 • buboINVOICE – Indkøbsanalyse
 • buboCM – Kontraktstyring
 • bubo24 – e-Handel

Løsningerne giver værdi hver for sig – og synergi i sammenhæng

buboINVOICE er den hyppigst valgte indkøbsanalyse blandt danske kommuner og boligselskaber de seneste år.

Vore løsninger er udviklet med baggrund i virkeligt mange år i branchen, samt i samarbejde med vore kunder - og giver derfor eksakt nytteværdi til de behov man har som indkøber m.m..

Vi håndterer ikke mindre end 250 milliarder – altså ¼ billion indkøbskroner i vore løsninger, og står således bag en af verdens største analyseløsninger.

bubobubo har strategisk fokus på det offentlige marked, og anser højt serviceniveau, stor kundeindflydelse og tæt samarbejde, som værende afgørende forudsætninger for succes og langvarige samarbejdsrelationer.

Vil du vide mere, kontakt: Niels Ringholm Poulsen, Telefon 6116 5396, E-mail nrp@bubobubo.dk 

E-procurement specialisterne

Comcare er i dag markedsledende indenfor e-procurement systemer til det offentlige, samt håndtering af e-dokumenter mellem leverandører og det offentlige, og vores mål er at være førende indenfor dette segment. Både på det danske og det internationale marked. 

Comwells erfaring kommer dig til gode

Comwell ejer og driver spa- og konferencehoteller i Danmark og Sverige.

Vi har mere end 40 års erfaring med at afholde møder og konferencer, og vi glæder os til at lade vores erfaring komme dig til gode. Bestil en mødepakke hos Comwell og du er sikker på at gennemførelsen er i trygge hænder. Vores MeetingDesignere hjælper dig at skabe de bedste forudsætninger for et vellykket arrangement.

Ring til os nu på tel. 70 274 274 eller læs mere på www.comwell.dk

”Vi står for innovation, viden og service”

Hos ConvaTec anser vi os selv for at være repræsentanter for positiv forandring.Vi har i mere end 30 år kombineret teknologi og behandling. Vi søger altid nye idéer og måder at forbedre verden på.

ConvaTec er globalt repræsenteret. Vores hovedkontor er i USA, vores forsking og udvikling foregår primært i USA, Wales og Danmark. Vi har Nordisk hovedkontor i Danmark og vi er lokalt tilstede på alle de nordiske markeder, så vi kan arbejde tæt på vores kunder.

Som udvikler af innovative medicinske teknologier, brænder vi for at finde kreative løsninger på problemer og forbedre menneskers liv – hver eneste dag.

Vores passion er at fremme kreativitet og skaberglæde og herigennem være med til at udvikle kreative, innovative og nytænkende mennesker, som fremtidens Danmark i høj grad skal leve af. Vi arbejder konstant med innovation, og via et net af leverandører over hele verden er vi hele tiden på forkant med tidens trends. Vi rejser selv ud i verden og udvælger produkter, som passer til vores marked, og vi udvikler løbende vores egne produkter, design og ideer. 
Creativ Company har i dag et sortiment på mere end 12.000 forskellige produkter – alle produkter, som er dedikeret til kreative projekter.

Dansk Cater A/S er holdingselskab for en række selvstændige selskaber, som distribuerer og via Cash & Carry leverer dybfrosne og kølede fødevarer samt kolonial og konserves til danske storkøkkener. Den nuværende struktur blev etableret i 1986, men selskabets rødder går tilbage til slutningen af 50’erne.

Dansk Servicerådgivning er en landsdækkende, uafhængig rådgivningsvirksomhed inden for serviceområdet, specialiseret i optimering, udbud og kvalitetssikring.

Gennem over 25 års virke har vi oparbejdet stor erfaring i analyser, effektiviseringer, udbudsforretninger, uddannelse og kvalitetsopfølgning.

Vi hjælper private og offentlige virksomheder og myndigheder med rådgivning i forbindelse med rengøring, kantinedrift og andre serviceopgaver. Derudover hjælper vi vore kunder i forbindelse med udbud af varer og tjenesteydelser.

Med rådgivningseksperter inden for analyser, optimering, kvalitetssikring, ind- og udlicitering samt uddannelse angriber vi vores kunders udfordringer med det primære sigte at skabe de optimale serviceløsninger.

Vi lægger os ikke på forhånd fast på, om den bedste løsning er at gå i udbud med serviceopgaverne, eller om der er behov for nye måder at arbejde på inden for de vante rammer.

Rådgivningsområder:

 • Facility Management
 • Benchmarking- og funktionsanalyser på serviceområdet
 • Optimeringsprocesser på serviceområdet
 • Udbudsrådgivning
 • Gennemførelse af udbudsforretninger fra A til Z
 • Kvalitetssikring på rengørings- og serviceområdet

 

Læs mere: www.d-s-r.dk

De Forenede Dampvaskerier blev startet af K.P. Thorgaard i 1958 og er i dag en af Danmarks største servicevirksomheder inden for vask og udlejning af tekstiler.

Med mere end 20 vaskerier fordelt i Skandinavien, og en omsætning på ca 200 mio. EUR og 2000 dedikerede medarbejder som servicerer kunder i alle brancher.

Vores søster firma Elite Miljø som beskæftiger sig med rengøring i alle brancher har ca. 1000 medarbejder og en omsætning på ca. 75 mio. EUR

Wellspect HealthCare – Viljen til at forbedre andres liv

Wellspect HealthCare udvikler, producerer og sælger en bred vifte af medicinsk udstyr.

Fælles for vore produkter er, at vi altid har fokus på innovation og miljø –  og ikke mindst brugerens komfort og sikkerhed. I Wellspect HealthCare har vi en høj udviklingstakt og er ofte de første, som introducerer ny teknik eller nye produkter. Et godt eksempel er vores hydrofile kateter, LoFric®, der kom på markedet i 1983 og som stadig indtager en førende position.

Hos Wellspect HealthCare drives vores engagement inden for sundhed og trivsel af et kontinuerligt ønske om at forny og forbedre vore medicinske hjælpemidler og services. Vores historie går mere end 60 år tilbage og vi er i dag en del af DENTSPLY International.

Læs mere på www.wellspect-healthcare.dk eller kontakt os på telefon 4362 4332 eller info.dk@wellspect-healthcare.com

Ønsker I at afholde et møde eller en konference lidt ud over det sædvanlige? Med DFDS kan I rykke ud af de sædvanlige rammer og i stedet holde møde til søs. Vores moderne konferencecenter tilbyder fleksible og lyse lokaler med plads op til 210 gæster, et skræddersyet program og Skandinaviens absolut bedste udsigt. Vi glæder os til at byde jer velkommen om bord.

 

DFDS har vundet prisen som både Europas og Verdens Førende Færgeoperatør flere år i træk. Priserne anses som rejsebranchens Oscar-uddeling, og vi er meget stolte af at have vundet uafbrudt i 2012-2019. 

Dr. Schutz Nordic A/S er med hovedsæde i København, den skandinaviske partner til den tyske gigant Dr. Schutz GmbH, der i mere end 60 år har været det førende brand indenfor vedligeholdelse og beskyttelse af gulve på verdensplan. Vi fungerer som samarbejdspartner til både grossister, forhandlere, professionelle fagfolk, og slutbrugere. I den forbindelse tilbyder vi både et bredt sortiment af rengørings- og vedligeholdelsesprodukter samtidig med, at vi yder en fabriksmonteret løsning for den perfekte overfladebehandling af dit gulv. Vi ser vores produkter og løsninger som en væsentlig grund til, at gulve som PVC, linoleum, tæpper, laminat og træ, bevarer deres oprindelige udseende – selv efter mange år!

EU-Supply er en af Europas førende leverandører af elektroniske bud og ledelsesløsninger. Virksomheden er fokuseret på indkøbs- og kontraktstyring og relaterede tjenester.

EU-Supply's Complete Tender Management-løsning (CTM) til indkøbs- og kontraktstyring anvendes i forskellige konfigurationer af over 6500 myndigheder inden for EU, og over 50.000 bud pr. År forvaltes på de fem hovedplatforme. Mere end 250.000 fulde tilbud er blevet håndteret (fra planlægning gennem kontrakt) siden 1999.

Essity er en global virksomhed, førende indenfor hygiejne- og sundhedsprodukter, med fokus på at skabe velvære med vores produkter og løsninger som essentielle bidrag i brugernes hverdag.

Forenede Service sælger og udfører Facility Service løsninger for virksomheder og organisationer, private som offentlige. Vi gennemfører arbejdet i overensstemmelse med kundernes ønsker og krav.

Levering af gardiner og solafskærmning til din kommune.

Gardin Lis har gennem mere end 33 år leveret gardiner, persienner og anden solafskærmning til både institutioner, erhverv og private boliger. Vi leverer løsninger i den bedste kvalitet, hvad end I ønsker en ind- eller udvendig solafskærmning.

I dag har vi samarbejdsaftaler med flere kommuner i Danmark om levering, montering og vedligeholdelse. En af årsagerne til at mange kommuner vælger Gardin Lis er, at vi leverer 100% specialtilpassede løsninger, der er tilpasset dagligdagen, med levering, montering og vedligeholdelse. Løsningerne kan tilbydes både som en anlægsinvestering eller en drifts- og vedligeholdelsesinvestering. Hver enkelt kommune får genkendelighed og stabilitet i form af en lokaltilknyttet konsulent – Alt sammen med udgangspunkt i kompetent rådgivning, mange års erfaring og stor faglig ekspertise. 

Med udgangspunkt i cirkulær økonomi, har vi udviklet et koncept, der gør det muligt og attraktivt at leje sine gardiner, hvor Gardin Lis efter endt periode tilbyder at købe dem tilbage til genanvendelse.

Vi er åbne for markedsdialog og I er velkomne til at kontakte kundeservice på 70 10 07 17 eller Karen Jacobsen, der står for kommuneaftaler, på 23 11 60 18 / karen@slet-dette.gardinlis.dk

Læs mere på www.gardinlis.dk

Vi glæder os til at sprede god stemning hos jer. 

Gardinmontøren Botex - en professionel, dansk sparringspartner med over 50 års erfaring.

Erfaring og kompetence til det offentlige rum.

Vi er et stærkt team, der rådgiver og vejleder regioner, kommuner, bygherrer og entreprenører, arkitekter og designere.

Vores opgave er, at finde den optimale løsning når der skal skabes rum i form af

 • effektivt lys -og varme regulerende indvendig og udvendig solafskærmning
 • lydabsorberende tekstiler, mørklægningsanlæg eller blot for, at skabe hygge.

Vi er en velorienteret alsidig sparringspartner, når det gælder indretning og optimering af bygninger og domiciler.

Vores hovedsæde med gardin showroom samt solafskærmningsudstilling ligger i Odense hvor også vores erhvervsafdeling, produktion samt montageafdeling har adresse.

Vores konsulenter og montører kommer dagligt rundt til kommunens forvaltninger, leder samt tekniske service medarbejder for, at løse de forhold som følger i form af nybyggeri, renovering eller alm. drift optimering og vedligeholdelse.

Gardin Montøren Botex har egen produktion og egen systue – med fokus på dansk kvalitet, fleksibilitet og hurtig levering.

Vi er en virksomhed med fokus på miljøet, hvorfor alle vores fabrikater er miljø certificerede EMAS, ISO og ØKOTECH.

Virksomhedens nøglebegreb: Kunden i fokus og kvalitet til den rigtige pris.

Kontakt en af vores erhvervskonsulenter på telefon nr. 66 172 800 eller pr. email: gardin@slet-dette.email.dk

Om GS1: Hvad kan vi hjælpe jer med?

GS1 er en global, neutral, not-for-profit B2B medlemsorganisation.

Vi er bedst kendt for stregkoden, som BBC har placeret blandt "de 50 ting, der har skabt verdensøkonomien".

Men vi har en hel vifte af GS1-standarder, der forbedrer effektivitet, sikkerhed og synlighed i forsyningskæder på tværs af fysiske og digitale kanaler i 25 sektorer, herunder sundhedssektoren. Standarderne gør det muligt at overholde lovkrav til bl.a. sporbarhed, herunder unik identifikation af patienter, medicin og udstyr, anvendelse af stregkoder, RFID og elektronisk dataoverførsel.

Desuden har vi standarder og services, der styrker sikkerheden omkring fødevarer, bl.a. ved billeder, information om ernæring, allegener og andet relevant information, som anvendes i forbindelse med tilberedning af fødevarer.

GS1-standarder er et fælles sprog og på verdensplan har vi 1,5 millioner medlemsvirksomheder, og 6 milliarder daglige transaktioner er baseret på GS1 standarder.

Vi har lokal tilstedeværelse i 115 lande, også Danmark, så kontakt os – eller brug 2 minutter på at se, hvad standarder gør for dig i din hverdag.

Vil du vide mere?

Kontakt:
Head of Healthcare Sector
Jesper Kervin Franke, 
tlf. +45 39 16 90 02

www.gs1.dk

info@slet-dette.gs1.dk

Følg os på LinkedIn

HjulmandKaptain er blandt Danmarks største advokatvirksomheder med over 150 medarbejdere. Vores kunder omfatter et betydeligt antal erhvervsvirksomheder - lige fra industrikoncerner og børsnoterede selskaber til mellemstore og mindre virksomheder - ligesom vi er rådgivere for kommuner, offentlige institutioner, fonde, foreninger og finansielle virksomheder.

HjulmandKaptain er full-service rådgiver overfor erhvervslivet og har specialister inden for alle fagområder. En betydelig del af vores rådgivning har international karakter. Med henblik på at opnå en optimal betjening af vores kunder har HjulmandKaptain etableret nære samarbejdsrelationer med kompetente advokatfirmaer over hele verden, og vi er bl.a. medlem af organisationen International Jurists. 

Vores set-up er skabt ud fra, hvilke behov du står over for. 
Holmris+Flexform kan tilbyde et af markedets mest fleksible og innovative møbeludvalg. Dialog i øjenhøjde med markedets mest rutinerede rådgivere. 

Du kan samle alle dine indretningsbehov ét sted. Hos os. Vi forener 75 år produktionserfaring med vores sælgeres brede ekspertise. Det betyder konkurrencedygtige priser og tilpassede løsninger. Du er i kontakt med sælger og fabrik på samme tid. Én indgang. Ingen løsninger er for store eller særlige. Aldrig stilstand.

Kan det tænkes, kan det skabes. Innovativt design som du aldrig har tænkt var muligt og som skaber optimale arbejdsmiljøer. Og inspirerer til en bedre verden. Der er altid en specialist, som kender din branche og de foranderlige omstændigheder, du står i. Det kan beskrives ganske kort, hvad du får hos Holmris+Flexform.  

Helstøbte løsninger.  

Office 
Hos Holmris+Flexform gør vi det let at træffe de rigtige valg, når det gælder indretning. Vi ved rigtig meget om møbeltrends, flot design og gennemtænkt indretning - til den rigtige pris.Du kan vælge at bruge os til totalopgaver eller mindre specialopgaver.Vi har masser af erfaring med begge dele - for både små og store virksomheder.  

Care 
Pleje handler ikke kun om pleje og kost, men også om farver, lys og det at opnå et så hjemligt miljø som muligt. Livskvaliteten øges betragteligt, hvis man ofrer lidt større opmærksomhed i selv indretningen.Vi hjælper med at afdække jeres behov, at vælge møbler / inventar, gardiner og tilbehør.  Vores rådgivere har fokus på at skabe løsninger, der sikrer dejlige og personlige hjem samt giver personalet en god arbejdsplads.  

Learning 
Vi har stor ekspertise i at skabe spændende miljøer til bl.a. gymnasier og større uddannelsesinstitutioner. Vi lægger særlig vægt på, at møbelindretningen er inspirerende og skaber rum til sociale aktiviteter. Både det enkelte møbel og den samlede indretning skal formidle budskabet om, at skolen er et attraktivt sted at være.

Højager Belysning A/S er landsdækkende leverandør af belysning til B to B og B to C markedet.

Vi leverer alle typer af LED, lyskilder, lysrør, speciallyskilder, belysning, armaturer, bordlamper, lamper, maskinbelysning, kontorbelysning, industribelysning, hospitalsbelysning, laboratoriebelysning, institutionsbelysning, uplights, downlights, luplamper, gitre, batterier, sikringer m.m.

Højager Belysning A/S er en af de største leverandører af belysning til det professionelle og offentlige marked i Danmark i over 34 år.

Vi har et landsdækkende net med 14 salgskonsulenter, en projektafdeling med 4 medarbejdere, der tilbyder gratis rådgivning indenfor belysning, optimering af belysningsanlæg med forslag til mest økonomisk lyskildevalg.

Web-shop med individuel favoritliste og aftalepris. Vi opfylder alle krav der stilles til e-kataloger af bl.a. staten, regionerne og kommunerne.

Vi sidder med i IKA's e-fokusgrupper omkring e-handel og kravspecifikation.

Højager Belysning A/S har agenturerne for AURA, Waldmann, Derungs, Radium, Narva Robus Müller-licht, Akzent, Luxran og forhandler Varta, Sylvania, Osram, Philips ,Panasonic, Luxo, GE, LK, Megaman EYE, Relco, Leuci m.fl.

Vi henviser til vores hjemmeside www.hojagerbelysning.dk hvorfra vores katalog kan downloades, og tilmelding til webshoppen kan finde sted m.m

Højer Møbler A/S er en 100 % danskejet virksomhed, som gennem mere end 25 år har specialiseret sig i udvikling, produktion og salg af møbler til uddannelsessektoren. Vi kan tilbyde et bredt og varieret produktprogram af meget høj kvalitet. Vi anvender kun de bedste materialer, og det giver produkterne en lang og stabil levetid.

Vi vil bidrage til at udvikle de fysiske rammer.

Hos os søger vi konstant efter nye veje til, hvordan vi med møbler og nye innovative måder at tænke indretning kan understøtte børn, unges og voksnes måde at lære bedst på. Vi vil også bidrage til at skabe undervisningsmiljøer, som fremmer de sociale relationer, og vi har skarp fokus på at levere møbler, som er komfortable, og kan holde til uddannelsesbrug. Kompetent sparring under beslutningsprocessen og viden om materialer og de nyeste tendenser er også væsentlige nøgleord hos Højer.

Dette engagement, når det gælder at skabe de optimale fysiske rammer på landets skoler og uddannelsesinstitutioner, gør at vi i dag har et bredt sortiment af møbler, som passer ind i forskellige undervisningssituationer, og som samtidig tilgodeser den enkeltes behov. Vore møbler lever op til alle gældende krav, og vi tilbyder markedets bedste produktgaranti på 7 år, samt en suppleringsgaranti i minimum 10 år på egne møbler.

Højer møbler er SKI-leverandør af undervisningsmøbler.

Vil du vide mere om Højer Møbler, så kontakt os endelig på telefon 51 51 60 10 eller hojer@slet-dette.hojermobler.dk

Læs også mere på vores hjemmeside www.hojermobler.dk

Download møbelkatalog

Invacare har siden 1885 hjulpet mennesker med handicap, med at leve livet. I dag er Invacare Corporation global markedsleder inden for tekniske hjælpemidler til ældre og handicappede. Invacare har internationalt hovedsæde i Elyria, Ohio.
Invacare beskæftiger over 4.600 (okt. 2015) medarbejdere og sælger sine produkter i 100 lande verden over. Selskabet er noteret på New York Stock Exchange under symbolet IVC. Invacare Europa fungerer i dag som en selvstændig forretningsenhed med Europæisk hovedkontor i Geneve, Invacare er repræsenteret i 14 europæiske lande.

A COFFEE FOR EVERY CUP

Hos JDE Professional mener vi at alle fortjener den kaffe som de elsker.

Vores historie går mere end 260 år tilbage og inkludere store europæiske mærker som Jacobs kaffe i Tyskland, og Douwe Egberts i Holland. I Danmark kan du nyde mærkerne: Gevalia, Café Noir, Douwe Egberts, Good Origin, Piazza d’Oro, Mastro Lorenzo, Karat og Pickwick te. 

Vi er Danmarks førende leverandør af gode kaffe- og teoplevelser til virksomheder og det offentlige marked. Gennem mangeårigt samarbejde med sygehuse, børnehaver, skoler, plejehjem, og andre offentlige institutioner, har vi oparbejdet en solid viden og know-how i forhold til kaffeløsninger med forskellige behov. For sygehuse er eksempelvis hygiejnen et vigtigt aspekt - både når det handler om maskiner og produkter. Uanset hvem du er, så tager vi højde for det, der er vigtigt for dig i din konkrete situation og står altid til rådighed med vores erfaring og sparring. For vores overbevisning er, at alle fortjener den kaffe de elsker med andre ord  ”A Coffee for every cup”.

Vi har fokus på kunder i den offentlige sektor

For at rådgive og servicere vores kunder i den offentlige sektor bedst muligt inden for annoncering, rekruttering og employer branding, har Jobindex et dedikeret B2G-team, Team Offentlig. I mere end 15 år har teamet opbygget viden og kompetencer om offentlige virksomheder og deres behov, hvad angår rekruttering og markedsføring. Værdifuld viden, du som kunde kan trække på, når du skal tiltrække de bedste medarbejdere.

Team Offentlig har stort fokus på at yde den bedste service til vores offentlige kunder, herunder at kunne levere det største antal kvalificerede kandidater til et givent job. Vi dækker rekrutteringsprocessen; fra annonceskrivning, til publicering af jobannoncen både på Jobindex, på kundens egen webside samt på Jobnet og Job-i-staten. Vi kan desuden hjælpe kunden med en målrettet og professionel søgning efter kvalificerede kandidater, hvor vi matcher dit behov med kandidatprofilerne blandt mere end 80.000 CV’er i vores database. Læs mere om, hvilke løsninger Jobindex kan tilbyde i vores inspirationsfolder.

Hvad er din udfordring? Måske kan vi hjælpe dig med noget, du ikke anede, vi kunne. www.jobindex.dk/cms/Vaerdikaede_hvad_kan_vi

Link til vores hjemmeside: www.jobindex.dk/cms/stat_region_kommune

Download produktark

Bliv godt klædt på næste gang medarbejderne skal have ny beklædning. 
Jyden Workwear A/S (JW) er en international salgs- og produktions virksomhed. Vi designer, producerer og sælger vaskeriegnet arbejdsbeklædning til personalet i Plejesektoren, Træningsenheden og Tandplejen ved de danske kommuner – dette sker via vores samarbejdspartnere, de industrielle vaskerier. JW er en del af Borch Textile Group A/S, der producerer og sælger linned samt beklædning til sygehusene. JW´s mangeårige erfaring og samarbejde med kunder og leverandører, sikrer funktionelt og komfortabelt arbejdsbeklædning i klassiske og tidløse designs i høj kvalitet. Al vores beklædning er fremstillet i samarbejde med brugerne og med brugerne i fokus. Dette sikrer, at I får den bedste arbejdsbeklædning til ethvert behov.

Kvalitet, funktionalitet og design
For JW er det et privilegie at kunne fremstille beklædning, der kan gøre en forskel for medarbejderne, og derfor har vi øje for de detaljer, funktionaliteter og krav, som gør medarbejderne glade for arbejdsbeklædningen. Vi har i vores designs stort fokus på ergonomi og arbejdsmiljø samt at beklædningen ikke giver ubehag og gener i form af allergier, ondt i skuldre og nakke pga. belastning fra fyldte lommer. Funktionalitet og komfort er en selvfølge i alle vores designs og vores mål er, at vores brugere får det bedste arbejdstøj, der lever op til forventningerne. Alle vores metervarer, tilbehør og nye produkter testes på laboratorier og hos vores kunder, så vi ved, at arbejdstøjet altid fungerer optimalt, samtidig med vi sikrer holdbare farver, form samt at et præsentabelt
look.

Kontakt gerne Connie Højer Bonde for yderligere information.
Mail: chb@slet-dette.jyden-workwear.com, tlf. 5196 4708

www.jyden-workwear.com

Kentaur designer, producerer og leverer beklædningsløsninger igennem vores partnere, der kan tilbyde en købe- eller en vaske-/leje løsning. Kentaur er i dag markedsleder på det danske marked, blandt de 700 bedste vækstvirksomheder i Danmark og førende indenfor design, produktion og levering af arbejdsbeklædning til det danske kommunemarked.

Vi er med i IKAs arbejdsgruppe indenfor vaske-/leje løsninger, hvilket giver os et indblik i de problemstillinger der kan være, når vaskeri, kommune, brugere og beklædningsproducent, skal have det til at gå op i en højere enhed. Vi sætter standarden i branchen, og vores kollektioner følger Sundhedsstyrelsens vejledning til arbejdsdragter, hvad enten det gælder design eller kvalitet.

Et udvalg af de kommuner, der siden 2006 har valgt beklædning fra Kentaur er: Allerød, Brønderslev-Dronninglund, Egedal, Esbjerg, Favrskov, Faxe, Fredericia, Haderslev, Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Jammerbugten, Kalundborg, Kolding, Langeland, Mariager Fjord, Norddjurs, Odense, Randers, Ringkøbing/Skjern, Roskilde, Syddjurs, Tønder, Vejle, Vesthimmerland og Aalborg.

Kinect Energy Group (Tidl. Bergen Energi)

Kinect Energy Group er et ledende internationalt kompetencemiljø, som leverer tjenester inden for handel, risikohåndtering og rapportering af energi- og energirelaterede kontrakter.

Kinect Energy Group er etableret i mere end 20 lande i Europa og Nordamerika, og kan assistere vore kunder på mere end 150 lande. Typiske kunder er offentlige og private storforbrugere af energi samt aktører i energibranchen. Kinect Energy Group er handels- og clearingrepræsentant på flere europæiske og amerikanske energibørser.

Energimarkedet kan være uoverskueligt. Mekanismer og procedurer samt hurtigt og meget varierende priser, på både elektricitet og naturgas, gør ofte markedet vanskeligt at gennemskue.

Det kræver viden, indsigt og effektive værktøjer, der løbende overvåger energimarkederne, når der skal sikres fordelagtige priser og fleksible leveringsaftaler. Kinect Energy Group har ressourcerne og kompetencerne til at analysere og vurdere markedsudviklingen på både kort og langt sigt.

Kinect Energy Group har en lang historie som leverandør af tjenester inden for handel med elektricitet og naturgas, og vor rolle giver dig tryghed for en professionel håndtering af processen omkring indkøb af energi.

Vil du vide mere, så kontakt
Kinect Energy Denmark A/S
Klaus Fischer
Telefon: 96 32 89 40
E-mail: kfischer@slet-dette.kinectenergy.com 
Web: www.kinectenergy.com

Hvorfor benytte et indkøbssystem?

Som offentligt ansat er du i højere grad end nogensinde tvunget til at omprioritere dine arbejdsgange og budgetter. Effektive indkøb kræver koordinering mellem de involverede, overblik og effektive arbejdsgange. E-handelssystemer er et middel til at realisere potentialet for besparelser ved at indføre strategisk indkøb som kompetence i kommunen. Det er en systematisk disciplin, som kan hjælpe kommunen til at spare på omkostningerne for toiletpapir, tøj og computere og i stedet bruge besparelsen på tjenende formål.

KMDs løsning

KMDs indkøbsløsning ”KMD Opus E-indkøb” opstiller en IT-baseret ramme for kommunen, som tilbyder en række fordele:

 • En sammenhængende arbejdsgang for alle elektroniske indkøb
 • Automatisk bilagsbehandling
 • Disponenterne får adgang til de relevante kontrakter, som sikrer at indkøb foretages korrekt
 • Disponenterne bliver guidet gennem hele indkøbsprocessen fra søgning og bestilling til betaling
 • Integration til organisationens økonomisystem: KMD Opus Økonomi
 • Kommunen får adgang til indkøbsanalyse, som giver overblik over organisationens indkøbsmønstre og compliance

Om virksomheden

KMD er en dansk virksomhed, der har udviklet på sine softwareløsninger i mange år. KMD arbejder hele tiden på at skabe nye digitale genveje, og ser det som sit ansvar at bidrage med initiativer og løsninger, der understøtter og udvikler Danmarks velfærd. Den offentlige sektor står over for betydelige udfordringer: Færre hænder skal hjælpe flere borgere, og økonomien skal række længere.

Vil du vide mere?

Hjemmeside: www.KMD.dk
Find din kontaktperson her eller ring til vores hovednummer på telefon +45 4460 1000

Hardware til store og små virksomheder
Konica Minolta leverer både produkter til små, mellemstore og store virksomheder. Vi har igennem en årrække udviklet og produceret prisvindende farve og sort/hvid printere, multifunktionsprintere og produktionssystemer med markedets højeste kvalitet. Vores produktionssystemer imødekommer behovet i det lille in-house trykkeri såvel som det store kommercielle trykkeri. Vi tilbyder desuden produkter inden for storformat i samarbejde med KIP og Epson.

Vi skræddersyr din softwareløsning
Konica Minolta har specialiseret sig i at rådgive omkring it-services, hvor vi bl.a. har fokus på at sikre din virksomhed en optimal dokumenthåndtering. Bl.a. kan vi tilbyde dig en printanalyse, der har til formål at optimere din virksomheds print- og kopiomkostninger. Printanalysen er en del af OPS (Optimized Print Services), og giver dig et overblik og mulighed for at kontrollere de samlede udskriftsomkostninger. Det kan føre til store besparelser for din virksomhed. Med OPS kan du desuden få overblik over, hvor du eventuelt kan optimere dit dokumentflow. Samtidig tilbyder vi et bredt udvalg af softwareløsninger, der giver dig et endnu større udbytte af din hardware. Vores løsninger effektiviserer, økonomiserer og fremtidssikrer dine arbejdsprocesser, uanset hvor stor eller lille din virksomhed er.  

Vores serviceteam er lige i nærheden af dig
Vores egen store serviceorganisation sørger for, at du har en optimal drift og høj oppetid. Vores professionelle og servicemindede teknikere træder til, hvis der opstår vanskeligheder med din hardware og software. Konica Minolta dækker hele Danmark og har altid et serviceteam i nærheden af dig.

Konica Minolta og miljø 
Konica Minolta har i en lang årrække været ISO-certificeret på kvalitet, miljø og arbejdsmiljø og er meget aktiv inden for beskyttelse af miljøet. Langt de fleste af vores produkter lever op til de krav, der stilles for at opnå Energy Star-mærket. Det betyder i praksis et meget lavt strømforbrug og lav varmeudvikling. Det meste af Konica Minoltas produktprogram bærer desuden det skrappe tyske miljømærke Der Blaue Engel.

Vil du læse mere om Konica Minolta kan du klikke på vores onlinemagasin HER.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her www.konicaminolta.dk/nyhedsbrev

Find yderligere information og produktsortiment på konicaminolta.dk

Sammen skaber vi møder og konferencer, der involverer og inspirerer!

Konferencer eller møder skal helst være alt andet end hverdagsagtige. Giv plads til leg og læring og lad LEGOLAND® Hotel & Conference hjælpe dig med at sammensætte et program, som giver deltagerne både leg, inspiration og ny energi.

Vores rammer er inspireret af LEGO® klodsen, og når man leger med os, glemmer man også hurtigt tid og sted. Vi gør noget ud af at bryde vanetænkningen, og derfor tænker vi både på helheden og har fokus på alle aspekter af mødeoplevelsen, helt ned i detaljen.

VI RÅDGIVER 360 GRADER RUNDT

Et møde skal skabe værdi på flere planer og nå ind under huden på den enkelte. Vi hjælper med at indfri mødets formål og - på et strategisk plan - skabe et møde, der er i tråd med dets kontekst.

VI TILBYDER MEDEJERSKAB

Vi sætter os ind i, hvad du ønsker med dit møde og lytter til dine behov. Når vi tilbyder medejerskab og rådgiver dig hele vejen, sikrer vi sammen et maksimalt udbytte af mødet. Vi har gåpåmod og tør udfordre din forventning. Det ligger i vores DNA.

VI SKABER VIDENDELING

Vi arbejder ud fra dokumenterede læringsprincipper og tror på værdien i videndeling på flere planer. Vores mødedesign hjælper dig med at facilitere interaktion på mødet - og skabe ændret adfærd hos deltagerne.

VI SKRÆDDERSYR MØDET

Enkelthed, funktionalitet og høj kvalitet. Tre værdier, du støder på i vores mødedesign såvel som i dansk design. Med dem in mente vælger vi bl.a. omgivelser, teknologi og gastronomi, der matcher dit møde og stimulerer sanserne. Sammen skaber vi et læringsmiljø, der styrker deltagerinvolveringen.

VI TAGER ANSVAR

Vi stræber altid efter at gøre det bedre i dag, end vi gjorde i går. Danmark har en bæredygtig mentalitet på mange områder, og det er vores mødedesign en naturlig forlængelse af.

Vi har faciliteterne til at afholde dit arrangement uanset størrelse. LEGOLAND® Hotel & Conference er et af landets mest moderne og fleksible udbydere af lokaler til møder, konferencer og virksomhedsevents. Vi er naturligvis med på moderniseringsstyrelsens rammeaftale.

Fakta:

LEGOLAND Hotel & Conferfence har to 4-stjernede hoteller.

365 værelser

- 223 værelser på Hotel LEGOLAND

- 142 værelser på LEGOLAND Castle Hotel belligende 100 meter fra konferencecentret.

5-stjernet konferencecenter

25 fleksible konferencelokaler

2 store auditorier med plads til henholdsvis 54 og 300 personer

Multihus på 1800 m2, som er perfekt til helt store arrangementer, udstillinger og events.

Alle mødelokaler har gratis WIFI og moderne AV-udstyr

 

Kontakt salgs- og event afdelingen på tlf.: +45 7533 1244 eller på mail: sales@slet-dette.LEGOLAND.dk for nærmere information samt priser og tilbud.

Lemvigh-Müller er danmarks største stål- og teknikgrossist med omkring 1.300 medarbejdere. Vi er Eliteleverandør til det offentlige og har en lang historik som totalleverandør til offentlige kunder. Med vores mere end 350.000 varenumre leverer vi alt fra belysning til befæstelse, værktøj, el-teknik, værnemidler, kabler og stål, enten fra vores centrallagre eller 23 landsdækkende butikker.

Derudover tilbyder vi en række skræddersyede services og løsninger som fx indkøbsoptimering, lagerstyring, teknisk support, bearbejdning af stål og metal, projektberegning, certifikathåndtering, fagkurser og produktuddannelser.

Lemvigh-Müller er en ansvarlig virksomhed, og vi ønsker både at sikre gode interne arbejdsforhold for medarbejdere og at fremme miljøvenlighed og bæredygtighed i forholdet til vores omverden.

Lemvigh-Müller A/S er fondsejet og uddeler hvert år økonomisk støtte til at fremme kulturelle, sociale og produktive formål til bedste for Danmark og dets befolkning.

Se mere om Lemvigh-Müller på https://www.lemu.dk/

 

Eliteleverandør 2020

 

 

Danskernes foretrukne optiker

Louis Nielsen er uden sammenligning branchens hurtigst voksende virksomhed. I dag har vi 77 butikker fordelt over hele landet og vi sælger årligt mere end 450.000 briller! Vi kan med rette sige, at vi er suveræn markedsleder og med rette kalde os for danskernes foretrukne optiker.

Hos Louis Nielsen går vi ikke på kompromis med professionalismen eller kvaliteten i vores arbejde, og vores synsprøver udføres altid af statsautoriserede optikere. Vores optikere er professionelt uddannede, og vi investerer konstant i efteruddannelse samt i teknologi, der sikrer state-of-the-art testudstyr i alle vore butikker. Derudover gennemfører vores butikspersonale løbende kurser på vores eget akademi, således de holdes ajour med nyeste tendenser og viden.

Uanset om det gælder briller til medarbejderne i arbejdstiden og i fritiden eller det drejer sig om briller til borgere med udvidet helbredstillæg, så tilbyder Louis Nielsen en bred vifte af individuelt tilpassede briller i forskellige prisklasser startende fra 195 kroner. Vores designerkollektioner starter fra 1.495 kroner for to par, og vores udvalg af designerbriller omfatter de nyeste modeller fra nogle af verdens mest moderigtige navne.

 

I Louis Nielsen arbejder vi konstant på at forbedre vores service og betjening i alle vores butikker. Det gør vi bl.a. med et omfattende ”Værtens bedste service” kundetilfredshedsprogram. Det skal sikre, at kunderne altid får den bedste service og oplevelse hos Louis Nielsen. Og ikke nok med det – vi tilbyder også branchens bedste tilfredshedsgaranti. Udover den almindelige 24 måneders reklamationsret yder Louis Nielsen 3 måneders tilfredshedsgaranti på vores briller. Alle kunder skal være 100% tilfredse. Det er KompletTilfreds eller pengene tilbage.

Louis Nielsen har siden 2005 været en del af Specsavers Optical Group, som er verdens største privatejede optikerkæde med mere end 1.600 butikker i 10 lande.

Kontakt erhvervsafdelingen
Er du interesseret i at vide mere om hvad Louis Nielsen kan tilbyde, så er du velkommen til at kontakte erhvervsafdelingen på telefon 9632 5198 eller skriv til erhverv@slet-dette.louisnielsen.dk 

Lyrecos mission er at gøre din arbejdsdag nemmere!

Lyreco er førende inden for salg og distribution af kontor- og sikkerhedsprodukter. Vi tilbyder over 11.000 produkter til både store og små, private og offentlige virksomheder og organisationer. Vores mål er at gøre arbejdsdagen nemmere ved at tilbyde et højt serviceniveau og et stort udvalg af kvalitetsprodukter.

Et af vores mottoer er "Tænk globalt – handl lokalt". Lyreco findes i dag over hele verden og kan derfor tilbyde global købekraft, men for os er det samtidig vigtigt at kunne give den følelse af nærhed, som man får hos en lokal virksomhed.

Hos Lyreco Danmark, som ligger i Roskilde, har vi sælgere, der er eksperter i vores produkter og kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Alle vores produkter er også tilgængelige i vores webshop. 

Hos Lyreco er vi desuden stolte af at kunne tilbyde:

Bredt udvalg af kvalitetsprodukter – hos os kan du vælge mellem mere end 11.000 produkter, og vi har alt fra kontorartikler og -møbler til beskyttelseshandsker og lidt lækkert til tekøkkenet. Vi udvælger vores produkter med omhu og stiller høje krav til vores leverandører.

Effektiv kundeservice – vi ved, at du har vigtigere ting at tage dig til. Derfor stræber vores kundeservice efter at besvare dit opkald inden for 15 sekunder.

Hurtig levering – de fleste af vores produkter er på lager, medmindre andet er angivet, hvilket betyder, at du kan få dem allerede næste arbejdsdag, hvis du bestiller inden kl. 16. Vores egne chauffører kører ud med dine varer, og du kan være sikker på at få dem til tiden.

Bæredygtighed og social ansvarlighed – vi tænker bæredygtighed ind i alt, hvad vi gør, og stiller krav om certificeringer, miljø, intet børnearbejde m.m. både til os selv og til vores leverandører, så du kan handle med god samvittighed. Derudover er Lyreco ISO-certificeret i henhold til ISO 14001. Siden 2008 har vi i Lyreco gennem interne indsamlinger støttet børns ret til uddannelse i lande som Bangladesh, Vietnam, Togo og Madagaskar.

Følg os på vores sociale medier:
LinkedInFacebookTwitter ,Youtube

Markedets stærkeste udbudsportal

Mercells portal for offentlige indkøbere er dit elektroniske værktøj til gennemførelse af indkøb, bygget på en effektiv og kvalitetssikret udbudsproces.

Portalen er i praksis bindeleddet mellem indkøber og leverandør. Du udbyder en opgave og leverandøren besvarer din opgave t i samme portal. Begge parter får hermed de bedste muligheder for en fuld elektronisk og sammenhængende udbud-/tilbudsproces. Portalen sikrer dine opgaver stor eksponering og flere konditionelle besvarelser af dine opgaver fra markedets mest kompetente leverandører – det giver værdi for dig og din organisation.

Du vælger selv hvilke moduler i portalen du vil anvende og du kan få understøttet den fulde udbudsproces, fra afdækning af indkøbsbehov, planlægning og gennemførelse af udbuddet til indgåelse af kontrakt.

Portalen er det mest brugte elektroniske udbudsværktøj i Danmark med tæt på 1.000 publiceringer i 2015 alene i Danmark og flere end 8.000 tilmeldte leverandører.

Håndtering af hele udbudsprocessen

 • Kvalitetssikret proces fra A-Z
 • Enkel styring og organisering af udbud
 • Enkel og dokumenteret kommunikation –internt og eksternt
 • Integration til TED og Udbud.dk samt
 • Standardiserede integrationer til journaliseringssystemer
 • Komplet dokumentation og historik
 • Effektiv proces med minimerede transaktionsomkostninger
 • Fri og kompetent dansk systemsupport, kvalificeret rådgivning og juridisk hotline
 • Portalen er webbaseret – du skal ikke installere noget software

Brug portalen efter behov og skab værdi for hele organisationen

Vælg de moduler i portalen som passer til dine behov og organisationens brugere - vores licenspakker og tilvalgsmuligheder er skræddersyet til forskellige behov og kompetenceniveauer.

Portalens moduler er individuelle tilvalgsmuligheder til alle eller udvalgte brugere. Kontakt os og hør meget mere om portalen, og hvad du og organisationen skal vælge for at få det optimale udbytte med en fremtidssikret digitalisering af dine udbudsprocesser.

Om Mercell
Mercell er den stærkeste leverandør af optimerede og kvalitetssikrede informationer og løsninger, der løbende udvikles i tæt samarbejde med vores brugere. Hermed følger også forpligtelsen til at sikre høj faglighed, og en fremtidssikring af de moduler, der stilles til rådighed i portalen. For os er det derfor naturligt at investere i og fastholde kompetente og engagerede medarbejdere.

Gennem nærvær, omhyggelighed og handlekraft vil vi sikre, at vi er dit naturlige valg af samarbejdspartner.

Kontakt:
Niels Arn Garler, telefon: 63 13 37 03, e-mail: niar@slet-dette.mercell.com, Web: www.mercell.dk 

Den nemme vej til den rigtige løsning.

Hos MultiLine kan du vælge fra et bredt sortiment af forbrugsvarer. Vi håndplukker kvalitetsmærker inden for f.eks. aftørringssystemer og dispensere, éngangsartikler, fødevare- og fastfoodemballager, borddækningsprodukter, drikke- og automatprodukter, sække og poser samt rengørings- og hospitalsprodukter. Vi handler også med køkkenudstyr og maskiner til fødevareemballering, så du kan samle mange af dine indkøb ét sted.

Vores kundekreds omfatter private virksomheder, kæder og grossister, stat, regioner og kommuner. Og vi leverer til både Danmark, Norge, Sverige, Grønland, Island og Færøerne.

SUPERMARKEDET INTERVARE
- Danmarks førende leverandør af dagligvarer til hjemmeboende visiterede borgere.

Supermarkedet Intervare har siden etableringen i år 2000 udelukkende fokuseret på levering af dagligvarer til visiterede borgere, som ikke længere selv kan komme på gaden og handle.

Vi kan tilbyde et unikt fuldservicekoncept tilpasset borgernes og kommunernes behov, hvor vi selv styrer alle processer fra bestilling, varemodtagelse til pakning, samt leverer dem direkte til køkkenbordet. Med konceptet skaber vi tryghed og stabilitet på et vigtigt område i hjemmeplejen.

Læs mere om de mange spændende muligheder, vi tilbyder borgerne og kommunerne på vores hjemmeside

www.intervare.dk.

NEMLIG.COM
- Leverandør af dagligvarer til mindre institutioner.

Hos nemlig.com vil vi gerne være kommunernes foretrukne samarbejdspartner, når det gælder levering af dagligvarer/fødevarer til de mindre institutioner.

Vores styrke er et bredt sortiment af både mærkevarer, discountvarer og økologiske varer - vel og mærke til et prisniveau der matcher de landsdækkende supermarkedskæder. Og så har vi selvfølgelig masser af stærke tilbud at vælge imellem hver eneste uge.

Vi gør det nemt for institutionerne at spare tid på indkøbene, med de mange funktioner på hjemmesiden, som gør det let at planlægge forud, genbestille, hurtig adgang til favoritprodukter og meget mere.

Derudover er vi meget stolte af at kunne tilbyde Danmarks bedste friskhedsgaranti, samt fleksible leveringsmuligheder.

Besøg vores hjemmeside www.nemlig.com og oplev hvordan vi kan hjælpe de mindre danske institutioner med at spare tid og penge på indkøb af dagligvarer.

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for særligt jeres mindre institutioner, så tøv endelig ikke med at kontakte os pr. mail: offentlig@slet-dette.nemlig.com.

God fornøjelse og velkommen til!

Design og funktion – og bedste holdbarhed

Nybo producerer arbejdstøj, der er møder de store krav vaskerierne og brugerne stiller – både til holdbarhed i vaske/tørreprocessen og til design og funktion i hverdagen.

Hvis tøjet i dagligdagen skal møde de skrappe krav til hygiejne og sundhed, skal tøjet vaskes ved høje temperaturer og med midler, der sikrer en ren overflade. Kun således minimeres risikoen for smitte. Samtidig skal tøjet holde i en lang kontraktperiode, så komforten hos brugeren sikres og besværet for kommunen minimeres.

Står jeres kommune over for valg af tøj, skal I sikkert også igennem en del beslutninger omkring sundhed og hygiejnekrav. Se Sundhedsstyrelses vejledning(krav). 

Kvalitet, etik og miljø
Hos Nybo har vi produceret tøj til sundhedssektoren i Danmark siden 1962. Vi har stadig vores egen fabrik i Europa og har således hver dag kravene til kvalitet, metervare og effektivitet helt inde på livet. Vores effektive kvalitetssikring betyder, at vores produkter altid lever op til de strengeste krav, der er til arbejdstøj inden for sundhedssektoren. Gennem vores eksport til andre lande med store krav – som f.eks. Tyskland, Sverige, Norge og Finland – sikrer vi konstant input fra de kunder, så vores produkter lever op til kravene om kvalitet, funktion og pris.

Vi sikrer, at vores produktion (både egen og partneres) tager størst mulig hensyn til miljøet og mennesker, og Nybo har gennem en år række været medlem af United Nations Global Compact og lever op til deres 10 principper for god virksomhedsdrift. Desuden tilstræber vi, at alle vore varer er certificerede efter Oecotex 100 standarden, så der ikke forekommer skadelige kemi rester i metervaren, og nikkel i knapper og lynlåse.

Læs mere på vores hjemmeside www.nybo.com og se samtidig det store udvalg af spændende tøj til ansatte i: ældreplejen, køkkener, genoptræningen, sygeplejen, tandplejen, rengøring og mange andre personalegrupper.

Står I efter at have læst dette tilbage med spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt Peter Helvig på mail ph@slet-dette.nybo.com eller på tlf. 2714 1383.

OK a.m.b.a.

OK er et 100 % danskejet energiselskab – ejet af vores 11.500 kunder og forhandlere. Det forpligter. Derfor stiller vi altid høje krav til os selv og vores samarbejdspartnere.

Danmarks bredeste energileverandør
Energimarkedet er i evig forandring. Og det samme er OK. Vi har været på banen i mere end 100 år, hvor vi har udviklet os fra et benzin- og olieselskab til i dag at være Danmarks bredeste leverandør af gode energiløsninger til private, erhvervslivet og det offentlige.

Vi er professionelle hele vejen igennem og har vores egne afdelinger med specialister, som kender markederne. Derfor har vi et dedikeret udbudsteam, som kender din hverdag og dine udfordringer. Så når vi byder på en opgave, så er du sikker på, at vi stiller god garanti for løsningen. Ellers byder vi slet ikke.

Hos OK får du altid god service og personlig rådgivning. Uanset om det gælder tankkort til Danmarks største diesel- og benzinkæde, fyringsolie, marinediesel, smøremidler, specialbenzin, varmepumper og energioptimering, så leverer vi ansvarlige og kvalificerede løsninger, som passer til dine behov og ønsker. 

Vi har fokus på dine samlede totalomkostninger og tilbyder i den forbindelse 24 timers service med vores online System Min OK. Her kan du betjene dig selv og få styr på alt lige fra km-opgørelser, OIO-faktureringer til dine tankkort og overblik over dine køb. I Min OK tilbyder vi nu også en ny funktionalitet, der gør det muligt at tildele dine medarbejdere et mobil-tankkort via sms. Mobil-tankkortet fungerer i kombination med OK appen ”Tank og betal”. Når du har registreret og aktiveret dine medarbejdere, sendes en SMS så de nemt, hurtigt og sikkert kan hente appen til tankning. 

Altid i nærheden
 
Vi har flere end 700 tankstationer i hele Danmark, så vi er altid lige i nærheden, når du vil spare kilometer og penge. Størstedelen af vores vaskehaller er desuden svanemærkede, så du gør en forskel for miljøet. 

Vi har med tiden udvidet forretningen, så vi i dag har datterselskabet Energidata. EnergiData er blandt de førende inden for energiledelse, energistyring, energibesparende løsninger og rådgivning, som skaber værdi hos dig og dine kollegaer.

Erfaring med udbud, prækvalifikation og licitation
Vi har i mange år samarbejdet med kommuner og andre offentlige institutioner og har god erfaring med prækvalifikationer og større udbudsmaterialer, ligesom vi gerne deltager i indbudte licitationer.

​Egne udbudskonsulenter 
Vi har egne udbudskonsulenter, der står for markedsdialog og rådgivning om udbudsprocessen samt den daglige dialog og koordinering i forbindelse med projektet.

Vil du høre mere? 
Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om markedet og dine muligheder, er du altid velkommen til at ringe til vores udbudsteam.

Charlotte Holze
Key account manager – Jylland og Fyn
3070 5976

Bettina Olsen 
Key account manager – Sjælland
2115 3103

Joan Blauenfeldt Andersen
Udbudskonsulent
2974 7153

Louise Spendrup Seehausen
Markedschef
2139 5129

Du kan også læse mere på vores hjemmeside www.ok.dk/offentlig

Oluf Brønnum & Co. A/S er en af Danmarks største virksomheder inden for storkøkkenbranchen og beskæftiger over 100 medarbejdere. 

Brønnum leverer maskiner, storkøkken- og kantineudstyr, porcelæn, bestik, glas samt køkkengrej til offentlige og private kantiner, hospitaler, plejehjem, hoteller, restauranter mm. Nøglefærdige storkøkkener og kantiner projekteres og indrettes. 

Landsdækkende service. 

Brønnum er certificeret efter ISO 14001 og har EMAS verificeret miljøledelse

Brochure
Organisk affaldshåndtering

Peter Larsens Kaffe er en familievirksomhed med hovedsæde beliggende i Viborg. Selskabets kafferisteri og teproduktion er ligeledes beliggende på adressen i Viborg, hvor der årlig produceres over 400.000.000 kopper kaffe.

Peter Larsens Kaffe drives i dag af 3. generation og kan i år fejre 110 års jubilæum.

Peter Larsens Kaffe er leveringsdygtig i kaffe, te og dertil relaterede produkter og tjenester. Vi tilstræber at optimere vores sortiment, så vi hele tiden er leveringsdygtige i produkter, som opfylder kundernes ønsker og behov.

Vores sortiment tilpasses hele tiden markedets udvikling og vi er meget lydhøre over for vore kunders ønsker og behov.

Vi tilstræber hele tiden at kunne levere den bedste kvalitet inden for den enkelte produktgruppe, samtidig med at der er fokus på socialt og miljømæssigt ansvar.

Sortimentet omfatter bl.a.

 • Komplet sortiment af kvalitetskaffe til detailmarkedet og café/cateringmarkedet.

Vores sortiment består af mere end 100 forskellige kaffer, heriblandt et bredt udvalg af økologisk og bæredygtig kaffe.

 • Mere end 75 varianter af te i løsvægt eller breve. Heriblandt et bredt udvalg af økologiske og bæredygtige teer.
 • Bredt udvalg af kafferelaterede produkter, samt maskiner og service.

Se desuden www.peterlarsenskaffe.dk eller kontakt Vibeke Gjerlund Christiansen på telefon 40757995 eller 86626733.

Løsninger der bidrager til et sikkert og sundt arbejdsmiljø

Plum A/S er en familieejet international produktions- og handelsvirksomhed med rødder helt tilbage til 1860. I mere end 40 år har vi beskæftiget os med effektive og brugervenlige løsninger til virksomhedernes håndhygiejne og i ca. 15 år med førstehjælpsløsninger der gør din arbejdsplads til et tryggere sted af være. Vi betjener i dag en bred vifte af brugere inden for industri-, håndværks- og institutionsområdet.

Gennem et tæt samarbejde med bl.a. hudlæger, sikkerhedsorganisationer og rådgivende instanser har vi igennem årene udviklet produkter, der vægter hudens krav om milde råvarer lige så højt som hensynet til effektivitet.

Kvalitet og miljø har altid haft høj prioritet i produktionen såvel som i de færdige produkter. Ligesom vi prioriterer at give vores kunder og samarbejdspartnere en god service,

Efter mere end 30 års produktion og salg af vores produkter fra den gamle købmandsgård i Assens bymidte, flyttede vi i 2004 ind på vores nuværende adresse på Frederik Plums Vej 2 til en ny og moderne fabriks- og administrationsbygning. I juni 2010 kunne vi med stolthed fejre vores 150 år jubilæum, samtidig med at vi kunne indvie vores nye store tilbygning til varelager og produktion.

Vi er i dag ca. 80 ansatte fordelt på hovedkontoret i Assens, vores datterselskaber i Tyskland og Ungarn samt afdelinger i Norge, Sverige og Rusland.

Vores produktsortiment omfatter bl.a. følgende:

 • Sæber, cremer og hånddesinfektionsmidler
 • Håndrensemidler
 • Førstehjælpsprodukter

Læs mere på vores hjemmeside www.plum.dk eller kontakt os på tlf. 64712112.

Du kan også lære mere om håndhygiejne og ”operation rene hænder” på www.spritmere.dk

A/S Protac er en innovativ og social ansvarlig virksomhed, der blev etableret i 1994.

Den grundlæggende idé bag Protacs produkter kommer fra teorier om sanseintegration; teorier som tager udgangspunkt i kroppens forskellige sanser og påvirkningen af disse.

I Protacs produkter findes plastikkugler, der påvirker berøringssansen og muskel-led-sansen gennem tyngde og punktvise tryk, hvilket øger kropsfornemmelsen og giver ro.

Innovation og produktudvikling 
Protacs produkter er CE-mærket og kendetegnet ved høj kvalitet og et brugervenligt og moderne design, der er udviklet i samarbejde med en professionel designer.

Protac Internationalt
Protac har via distributører eksport til en lang række lande i Europa. Produkterne forhandles i Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Luxembourg, England, Irland, Italien, Spanien samt Australien.

Faglighed og rådgivning
Protac yder professionel rådgivning, hvor en hjørnesten er salgspersonalets faglige baggrund som enten ergo- eller fysioterapeuter. Protacs hold af professionelle terapeuter tilbyder oplæg om sanseintegration og sansestimulerende produkter. Oplægget er et gratis tilbud til kommuner, institutioner, skoler, hospitaler og private praksisser over hele landet.

Læs mere om Protac www.protac.dk

Prokura er det største management konsulenthus inden for indkøb, logistik og supply chain i Skandinavien. Vi er cirka 60 medarbejdere – dedikerede specialister som kun fokuserer på optimering af indkøb, logistik og supply chain.

Vores rådgivning omfatter hele spektret inden for indkøb og supply chain – dvs. både klassiske analyser og diagnoser samt konkrete optimeringsprojekter såvel som mindre kompetenceudviklingsforløb og større transformationsprojekter.

Vi servicerer nogle af de største organisationer i både den private sektor og inden for alle segmenter i den offentlige sektor. Vores kundeportefølje omfatter således alt lige fra kommuner og forsyningsselskaber til statslige myndigheder og offentlige virksomheder.

Vores mantra er at hjælpe offentlige myndigheder med at opnå bedre og billigere indkøb, der giver betydeligt og vedvarende råderum til mere og bedre velfærd. Vi har således en stærk historisk performance med at skabe og opretholde vedvarende besparelser for vores kunder. 

https://prokura.dk/

Få fordele i køkkenet med Quooker

Ved at tilføje Quooker til jeres kantine, SFO, plejehjem eller personalerum, får I et fremtidssikret køkken med en lang række håndgribelige fordele. 

Kogende vand på 1 sekund – med sikkerhed og hygiejne i højsædet

En Quooker kan bruges til et utal af opgaver i både den private og offentlige husholdning: skolde sutteflasker, koge pasta, varme fade før servering, rengøre, lave te og kaffe, og dampe forkølelse væk.

Med et børnesikret betjeningsgreb bliver hanen bliver ikke varm og samtidig sørger perlatoren, altså hanetuden, for at blande luft i vandstrålen, hvilket er en yderligere sikring mod skoldning, hvis uheldet er ude.

Med kogende vand direkte fra hanen rengør du nemt fedtede fade og service. Skold køkkenredskaberne under det kogende vand, når du har skåret råt kød. Efter skoldningen kan du uden problemer bruge samme skærebræt og kniv til at skære grøntsager — helt uden du skal bekymre dig om bakterier og smittefare.

Hurtigt, effektivt og miljøvenligt

Friskt og klart vand. Altid. Vandet i Quookeren er under tryk og bevarer derved sit iltindhold og sin

friskhed. Samtidig er temperaturen 110°C i beholderen, hvilket gør vandet 100 % bakteriefrit. Et aktivt kulfilter sørger desuden for at rense vandet i en sådan grad, at det kan bruges i sterile rum på hospitaler.

Med køleenheden CUBE slipper du for alle de plastikflasker med vand, som belaster miljøet og skal transporteres frem og tilbage.

Stop vandspild – spar tid, energi og plads

Vandet i Quookeren er altid varmt og klar til brug. Derfor tapper man kun den mængde, man skal bruge.

Det betyder mindre vandspild og en mindre vandregning. En Quooker er markedets mest energieffektive kogende vandhane. Den vakuumisolerede beholder gør, at en Quooker i gennemsnit har et standby-forbrug på kun 45 øre om dagen. Slip for at vente på elkedlen i alle de situationer, hvor du skal bruge kogende vand. I store køkkener koger du nemt mange liter pasta med kogende vand direkte fra hanen og skal ikke bruge tiden på at vente på at vandet koger.

Der er kamp om pladsen i køkkenet, men en Quooker fylder ikke mere end et normalt blandingsbatteri. Kogende vand fra hanen gør elkedler og traditionelle kaffemaskiner overflødige. Det skaber mere plads på køkkenbordet. Selve beholderen måler kun 15 cm i diameter og passer derfor næsten altid i skabet under vasken. Kan nemt tilføjes i ethvert køkken. Der skal bare være strøm og plads under vasken. Vælg mellem en beholder til 3 eller 7 liter kogende vand. 

En Quooker består af en hane og en beholder. Man får man koldt, varmt og kogende vand i én og samme hane. Med en Quooker CUBE køleenhed kan du også få afkølet vand med og uden brus fra samme hane, som den, der giver dig varmt, koldt og kogende vand.

Alle haner er børnesikrede, energieffektive og nemme at installere.  

Læs mere på www.quooker.dk/

Kontakt:

Ditte-Marie Cozens Projektkonsulent Mobil +45 2659 6300 Telefon +45 7025 2040

Steen Petersen Key Account Manager Mobil +45 2210 0193 Telefon +45 7025 2040

Michael Kähler Projektsalgschef Mobil +45 7196 8612 Telefon +45 7025 2040

Rynkeby Foods mål er at være Nordens førende på markedet for frugtbaserede fødevarer - primært saft og juice. 

Rynkebys juice er uden tilsætningsstoffer og uden tilsat sukker. 

Rynkeby Foods er ISO 22000-certificeret. Dermed har vi dokumentation for, at vi har styr på vores kvalitetsstyring, og at fødevarsikkerheden fra jord til bord er i top. 

Rynkeby Foodservice tilbyder et bredt kvalitetssortiment indenfor juice, saft, koncentrater, frugtgrød og marmelader. Ydermere ønsker vi på foodservice markedet at være en attraktiv og professionel samarbejdspartner, hvor inspiration er ét af nøgleordene. 

Se mere på www.rynkeby.dk og www.foodservice.rynkeby.dk

Download:

Rynkeby Kvalitetsfolder
Rynkeby økologisk lemonade -10 L. Bag-In-Box
Rynkeby økologisk lemonade - 500 ml.
Rynkeby Produkt og maskinefolder
Rynkeby Solbaer 200 ml.
Rynkeby Sortiment 2014

Roche Diabetes Care & Accu-Chek diabetesprodukter

Roche Diabetes Care er pioner inden for udvikling af overvågningssystemer til blodglukose og er verdensførende inden for diabetesbehandlingssystemer og tjenesteydelser. I mere end 40 år har Accu-Chek-navnet haft til formål at sørge for, at personer med diabetes kan leve så normalt og aktivt et liv som muligt, og at give fagfolk inden for sundhedssektoren mulighed for at styre deres patienters tilstand på bedst mulig måde. I dag tilbyder Accu-Chek-sortimentet diabetikere og sundhedssektoren innovative produkter og effektive løsninger, der fører til praktisk, effektiv og kompetent diabeteskontrol, hvad enten det gælder overvågning af blodglukose, informationsstyring eller insulintilførsel. Det dækker alt fra blodglukoseapparater, insulinpumper, fingerprikkere og datastyringssystemer til uddannelsesprogrammer – hvilket bidrager til et forbedret medicinsk resultat.

Vil du vide mere om Roche Diabetes Care og Accu-Chek diabetesudstyr, så kontakt os gerne på telefon nr. 8082 8471 eller mail: dk.accuchek@slet-dette.roche.com

Sahva skaber livskvalitet gennem bevægelse - I mere end 130 år har vores mission været at gøre det muligt for mennesker at få bedre bevægelse og et mere aktivt liv, og vi har med tiden oparbejdet en viden og en erfaring, som gør os til Skandinaviens førende virksomhed indenfor udvikling, fremstilling og salg af kropsbårne hjælpemidler. 

Vores produkter er af højeste kvalitet, og vores mål er at skabe de bedste og mest enkle løsninger for vores kunder, hvad enten det kræver avancerede proteser, lette bandager eller håndsyet, ortopædisk fodtøj. I vores butikker forhandler vi et bredt sortiment af indlæg, sko og bandager, og som kunde kan du her få dækket dine behov indenfor akutte skader, smertelindring eller mere sygeplejerelaterede produkter. I Sahva arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre til det, vi gør, og vi har kvalitetsstandarder for alle behandlinger og hjælpemidler. 

Som kunde i Sahva kan du derfor være sikker på, at du er i trygge hænder.

Se mere på www.sahva.dk

Scandic Food A/S tilbyder et inspirerende sortiment af indbydende og velsmagende produkter inden for marmelade, frugtgrød, desserter, juice, survarer, honning, pasta, tomatprodukter, condiments, tørvarer og mange andre specialiteter. Det omfattende sortiment sælges under varemærkerne Skælskør Frugtplantage, Svansø, Sun Island, Green Valley og Chefkokkens.
Med disse produkter ved hånden har professionelle brugere rige muligheder for at tilberede retter fra både det klassiske, det fremmede og det mere eksperimenterende køkken.

På hjemmesiden www.scandic-food.dk kan du se en fuldstændig sortimentsoversigt og få inspiration i vores opskriftsarkiv og inspirationshæfter.

Skælskør Frugtplantage® har sine rødder tilbage til 1898, hvor brødrene Heilmann på deres jordlod ved Skælskør begyndte at dyrke frugter og bær til fremstilling af saft, marmelade og gelé.

Siden 1960 og frem til i dag har Skælskør Frugtplantage® været Leverandør til Det Kongelige Danske Hof.

Varemærket blev i 2000 overtaget af Scandic Food A/S og det omfattende sortiment af frugtgrød, dessertsauce, marmelade, gelé, saft, juice og læskedrik bliver fortsat udviklet, så det passer til nutidens forbrugere. Alle produkter fremstilles på egne fabrikker.

SVANSØ® blev grundlagt tilbage i 1975, hvor Peder Svansø drev virksomhed på at importere sydlandske specialiteter fra Italien. Produkterne blev dengang primært solgt videre til restauranter og grossister, men blev med tiden også udbredt til supermarkeder og detailkæder. I 2005 blev SVANSØ® varemærket overtaget af Scandic Food A/S og favner i dag over et bredt sortiment, der bl.a. består af marmelade, dressing, honning, juice samt en bred vifte af specialiteter.

SVANSØ® varemærket er din garanti for produkter af høj kvalitet, og når vi udvikler og lancerer nye SVANSØ® produkter, sker det altid med udgangspunkt i smagfulde råvarer og dermed sikkerhed for en god smagsoplevelse.

Download:

ScandicFood KvalitetsbrochureScandicFood Sortiment

B2G Sales er en afdeling i Skandinavisk Motor Co. A/S med ene formål at tilbyde rådgivning og sparring til Kommuner, Regioner og andre offentlige institutioner, der ønsker et professionelt input i perioden inden udformning af et eventuelt udbud. Herunder også sikring af de 3 grundprincipper i Udbudsloven.

 • Ligebehandlingsprincippet.
 • Gennemsigtighedsprincippet.
 • Proportionalitetsprincippet.

Vi står altid klar med vejledning og rådgivning. 

Sjælland
Christian Gislinge
24 22 06 13
chgi@slet-dette.smc.dk

Fyn / Jylland
Jon Jensen
23 11 44 31
joje@slet-dette.smc.dk

Invitation til samarbejde

Kvalitet og pålidelighed, altid

 

 • Innovativt design
 • Toyota Production System
 • Toyota Service Concept

Vi udvikler alle vores truck med fokus på innovation, og vi investerer hele tiden i forskning og udvikling. Vores truck er produceret iht. Toyota Production System, med over 95% af komponenterne på vores egne europæiske fabrikker i Sverige, Frankrig og Italien. Du kan være sikker på, at de truck du køber, er testet indgående og vedligeholdt i hele deres levetid af os ifølge Toyota Service Concept, der er din garanti for kvalitet.

Tricom er en komplet leverandører indenfor e-handelsløsninger

Lidt om hvad vi laver:

Vi er leveringsdygtige indenfor indkøbsløsninger og indkøbsanalyse. Ligesom vi har udviklet andre ydelser indenfor servicekøb, og specifikke løsninger som tilgodeser de krav det kommunale marked har til en løsning - det tager vi gerne en uforpligtende dialog omkring.

Vi integrerer op imod økonomiløsningen, så uafhængigt hvad I benytter, kan Tricom benyttes I samspil med jeres økonomiløsning.

Lidt om vores erfaringer:

Vi har gode erfaringer med offentlige og kommunale kunder, og blot på det sidste halve år har 5 kommuner valgt os til. Så vi ser en efterspørgsel efter vores løsninger indenfor det kommunale marked.

Derudover har vi i en årrække serviceret flere selvejende institutioner, som Politiet, Forsvaret, flere universiteter, og ikke mindst den danske stat på en 8 årig aftale.

Hvorfor vi bliver valgt:
Når vi siger brugervenlig, så mener vi det. Vores brugere har i en undersøgelse indikeret at hele 85% efter 3 mdr. foretrak at handle på Tricoms indkøbsløsning fremadrettet. ”Det var nemmere eller meget nemmere.”

Det fortæller os, at vi har lavet en intuitiv løsning, som brugerne har taget til sig.

Fordi det gør en forskel hvilken løsning man bruger. Tricom er en løsning hvor indkøbet er kerneydelsen, alt hvad der bliver udviklet er med udgangspunkt I Indkøb. Det mærker vores kunder.

Det betyder for jer, at vi med den høje tilslutningsgrad har været med til at hæve niveauet for hvor mange varer der bliver e-handlet og dermed på aftale, og på korrekt leverandør.

Det kommer jeres faktureringsproces til gode, med fakturaerne som allerede er godkendt og konteret qua oprettede Indkøbsordrer.

Vi står klar for at uddybe dette, og tage en dialog med, hvordan vi kan optimere jeres indkøbsproces.

Kontakt os allerede i dag:
Salg enten via vores hovednummer:
70 60 58 20

Eller ring direkte til:
Kristian Frølund
Salgschef
2594 6611 – kfr@slet-dette.tricom.dk 

Eller besøg os på www.tricom.dk

TrueLink A/S er en betydelig ”spiller” i markedet for kontraktstyring, e-handel, indkøbsanalyse og digital dokumentudveksling mellem samhandelspartnere. 10 kommuner, 2 regioner og mere end 12.000 virksomheder er grundlaget for løsninger til digital samhandel til offentlige myndigheder og private virksomheder.

Tunstall udvikler og leverer løsninger til sikring og kommunikation indenfor sundheds- og omsorgsområdet. Løsningerne omfatter bl.a.:

 • Løsninger til hjemmeplejen
 • Løsninger til plejecentre
 • 24-timers bemandet tryghedscentral
 • Demenssikring
 • Personalesikring
 • Telemedicin

Tunstall A/S er en del af Tunstall Nordic, der igen er en del af Tunstall Group – med hovedafdeling i England. I Danmark ligger vores kontor i Stilling ved Skanderborg.

Den døgnbemandede tryghedscentral ligger i Stilling, der dækker over administration, salgsafdeling, udviklingsafdeling samt logistik.

Unikke løsninger til unikke børn
Alle projekter er unikke, alle løsninger er unikke, men vigtigst af alt, så er alle børn unikke. Når UNIQA går ind til et projekt, uanset størrelse og budget, er dette vores udgangspunkt. Målet er altid at udvikle en løsning der skaber god leg, udviklende læring og et unikt miljø for både børn og voksne.

Unikt sortiment - UNIQA har næsten løsningen til alle projekter, da vi både har: Klassiske legepladser, naturlegepladser, udendørs fitness, parkourbaner, multibaner, alt i faldunderlag, samt et stort fantastisk møbelsortiment mm.

Unik rådgivning - UNIQA giver jer som kunde større frihed til at vælge præcis den løsning, der bedst opfylder jeres krav. Vi er ikke bundet af andre hensyn end til at levere den optimale løsning, der giver brugerne den bedste oplevelse. Derfor kan I indrette jer med større valgfrihed. For at sikre den optimale rådgivning har vi skabt et team bestående af de mest erfarende og nytænkende konsulenter i branchen. 
Vi  stiller vores egen landskabsarkitekt til rådighed ganske gratis, for at sikre løsningen går hånd i hånd med områdets nuværende miljø. Vi har egen legepladsinspektør der sikre at alle sikkerhedsforanstaltninger til en hver tid bliver overholdt. 
Vi har desuden vores egen indretningsarkitekt, der sørger for I ganske gratis kan se hvordan det nye indemiljø kan komme til at se ud.

Unik kvalitet - UNIQA leverer produkter og løsninger af kompromisløs kvalitet, hvor materialevalg, bearbejdning, sikkerhed og æstetik går op i en højere enhed. Det lyder som en række flotte ord, men vi sætter handling bag – lige fra udvælgelse af producenter til rådgivning, levering og opfølgning.

Unik Service - UNIQA er dedikeret til at levere en unik oplevelse, hver gang vi rådgiver og vejleder jer som kunde. Vi er klar over, at der kun skal en enkelt dårlig oplevelse til for, at ødelægge et møjsommeligt opbygget ry. Derfor sætter vi alle kræfter ind på at sikre jer en god og personlig oplevelse hver gang.

For mere information er du altid velkommen til at ringe på 70 21 50 90, skrive på info@uniqa.dkeller se mere på www.uniqa.dk

Med venlig hilsen
UNIQA

VELA er en dansk, familieejet virksomhed, som er grundlagt i 1935 af Vermund Larsen. VELA har hovedsæde i Aalborg og har egen udviklingsafdeling, produktion, polsterværksted, salg og marketing. For at være tæt på vores kunder, har vi desuden 3 salgs- og servicecentre i Danmark. VELA beskæftiger over 80 medarbejdere.

Zibo Athene A/S forhandler og udlejer hjælpemidler til både den offentlige sektor og private.

 

 • Pressure - behandlende og tryksårsforebyggende hjælpemidler
 • Sense - sansestimulerende hjælpemidler
 • Rent & Service - udlejning, servicering og vask af hjælpemidler