IKA-Circle er et elektronisk vidennetværk, som ligger på ika.dk. Filosofien bag er "giv og få ti-fold igen". Her får du adgang til de øvrige deltageres dokumenter ved selv at give minimum tre dokumenter til fællesskabet, på en nem og overskuelig måde.

Det er gratis at være med!

Det er gratis at være en del af IKA-circle. Det eneste, det kræves, er, at du er A-medlem i IKA, og at du deler tre relevante dokumenter. Er et A-medlem i din organisation en del af IKA-Circle, bliver de øvrige A-medlemmer i organisationen det automatisk.

Indsendelse af dokumenter

Relevante dokumenter kan være skabeloner, vejledninger, strategier, analyser – alt det som er relevant for en indkøbsafdeling i det offentlige.

Dokumenter indsendes til ika@ika.dk. IKA sørger for at lægge dokumenterne på vores hjemmeside og giver herefter adgang til A-medlemmerne i din organisation.

Bemærk

IKA fraskriver sig ansvaret for indholdet i dokumenterne. IKA kan ikke garantere fortrolighed om dokumenterne. De kan blive omfattet af aktindsigt. Dokumentejer er ikke ansvarlig for, at dokumenterne bliver opdateret i overensstemmelse med gældende ret. Materialet er generelt kun til inspiration.