IKA Contract Management for specialister er midlertidigt sat på pause og gennemgår en omstrukturering. Vi håber at kunne præsentere et nyt og forbedret kursus i Contract Management i efteråret 2024.

Det er et stort ønske for os at tilbyde et kursus i Contract Management og vi arbejder hårdt på at forbedre og opdatere indholdet

Vores kursus, der normalt tilbyder indsigt og værktøjer i Contract Management, er i øjeblikket under revision for at sikre, at vi leverer den bedst mulige uddannelse til vores deltagere. 

På IKA Contract Management tager vi udgangspunkt i indgået kontrakter suppleret med praksisnære cases. Vi dykker ned i de udfordringer og uventede drejninger, som en kontrakt i dens realiseringsfase ofte byder på.
Kurset har til formål at styrke din indsigt i de udfordringer, du vil støde på i Contract Management, og med det udgangspunkt give dig  redskaber til at tackle selv de sværeste situationer, så det giver dig og din organisation bedste løsning og værdi.

Herudover bliver ud også klogere på, hvordan du bedst håndterer både din kontrakt og samarbejdspartner, når der foretages ændringer. Du lærer også mere om, hvordan du som Contract Manager hurtigt kan understøtte din organisationen, når din kontrakt og kontraktportefølje skal tilpasse sig forandringer.

Målgruppen for dette kursus er de, der arbejder med Contract Management i deres daglige arbejde. Kurset vil derfor være givende for dig, der arbejder som Contract Manager såvel som dig der udøver Contract Management til dagligt, uden at det indgår i din jobtitel. Det er bl.a. relevant for strategiske indkøbere, indkøbs- og udbudskonsulenter, bid managere, category managere, projektledere, kontraktejere, change managere, økonomiansvarlige og kontorchefer. Contract Management som disciplin berører mange organisatoriske roller, hvorfor målgruppen for dette kursus er bred. 

Vi glæder os til at kunne udbyde kurset igen. Hold øje med vores opdateringer, hvor vi vil præsentere vores opdaterede kursus i Contract Management, når det er klart. Tak for din tålmodighed og interesse i IKAs uddannelsesmuligheder.

MEDLEM
Er du ikke selv medlem af IKA, så er din organisation det højst sandsynligt. Kontakt ika@slet-dette.ika.dk, hvis du er i tvivl.
Du kan også læse mere om medlemskab og priser her.