- Contract Management fra teori til praksis

På dette kursus i tager vi udgangspunkt i en indgået kontrakt suppleret med cases, hvor vi sammen dykker ned i de udfordringer og uventede drejninger, som en kontrakt i dens realiseringsfase ofte byder på.
Kurset har til formål at styrke din indsigt i de udfordringer, du vil støde på i Contract Management, og derudfra give dig solide redskaber til at tackle selv de sværeste situationer, så det giver dig og din organisation bedste løsning og værdi.
Herudover bliver ud også klogere på, hvordan du bedst håndterer både din kontrakt og samarbejdspartner, når der foretages ændringer. Du lærer også mere om, hvordan du som Contract Manager hurtigt kan understøtte din organisationen, når din kontrakt og kontraktportefølje skal tilpasse sig forandringer.

Program

Se programmet

Praktisk

Målgruppe
Dette er et udbytterigt kursus for dig, der har kendskab til Contract Management som disciplin, og som ønsker supplerende redskaber på et højere og mere specialiseret plan. Kurset vil derfor være givende for dig, der arbejder som Contract Manager såvel som dig der udøver Contract Management til dagligt, uden at det indgår i din jobtitel. Det er bl.a. relevant for strategiske indkøbere, indkøbs- og udbudskonsulenter, bid managere, category managere, projektledere, kontraktejere, change managere, økonomiansvarlige og kontorchefer. Contract Management som disciplin berører mange organisatoriske roller, hvorfor målgruppen for dette kursus er bredt. 

Dato
01-02. november 2023

Sted
Comwell Bygholm Park
Schüttersvej 6
8700 Horsens

Pris ekskl. moms
IKA medlemmer: 5.795 kr.
Ikke-medlemmer: Ingen deltagelse

Prisen er inkl. undervisningsmateriale, forplejning, middag om aftenen og overnatning.

Tilmeldingsfrist
16. oktober 2023

Afmelding
Afmelding uden beregning skal ske senest den 06. oktober 2023. Herefter faktureres hele deltagerprisen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.

Log ind for at se deltagerlisten