IKA afholder dagskurser i samarbejde med de førende undervisere på indkøb- og udbudsområdet.

Herunder kan du se en oversigt over kommende kurser.

IKA Anvendelse af eForms i praksis

Oplever du også store udfordringer med den praktiske anvendelse med eForms? Vi gennemgår de nye eForms grundigt og stiller skarpt på opmærksomhedspunkter og udfordringer. Vi guider dig også igennem hvilke forskelle der er ved anvendelse af eNotices2...

For: Offentlige ordregivere
Hvor: Online

IKA Udbud af bygge- og anlægsopgaver

Få viden om tilbudsloven, særlige forhold ved bygge- og anlægsudbud efter udbudsloven og AB-reglerne samt bæredygtighed i udbud af bygge- og anlægsopgaver og det gode projektsamarbejde i praksis.

For: Offentlige ordregivere
Hvor: Middelfart

IKA Evaluering for viderekomne

Vær med når vi tager evaluering til next level! Udforsk alternative pris- og kvalitetsmodeller med praktisk indsigt og juridisk klarhed. Optimer dit evalueringsgrundlag effektivt.

For: Offentlige ordregivere
Hvor: Aarhus

IKA Prisindhentning i praksis

Vi deler vores erfaringer og giver dig redskaber til at gennemføre prisindhentninger, som opnår det bedste resultat inden for en forsvarlig retlig ramme.

For: Offentlige ordregivere
Hvor: Odense C

IKA IT-udbud

Kurset vil fokusere på den gode IT-udbudsproces. Hvordan optimerer man sin IT-udbudsproces med fokus på værdiskabelse og minimering af procesomkostninger? Og hvordan kan IT-udbudsprocessen danne grundlaget for det gode kunde-leverandørsamarbejde?

For: Offentlige ordregivere
Hvor: Odense C