IKA Contract Management i praksis, tager vi udgangspunkt i indgåede kontrakter, suppleret med praksisnære cases. Vi dykker ned i de udfordringer og uventede drejninger, som en kontrakt i dens realiseringsfase ofte byder på.

Kurset har til formål at styrke din indsigt i disse udfordringer, og give dig redskaber til at tackle svære situationer, så det giver dig og din organisation bedste løsning og værdi.

Derudover giver kurset dig viden om, hvordan du bedst håndterer både din kontrakt og samarbejdspartner, når der foretages ændringer. Du lærer også om, hvordan du som Contract Manager kan understøtte din organisation, når din kontrakt og kontraktportefølje skal tilpasse sig forandringer.

Så tilmeld dig IKA Contract Management i praksis, der med en praktisk tilgang, kombinerer jura, kommerciel indsigt og værktøjer til effektiv styring af kontrakter.

Udbytte til dig som deltager:

✓ Styrket juridisk grundlag: Få en grundig forståelse af aftale- og køberet samt de obligationsretlige grundsætninger, der er essentielle for effektive kontrakter.

✓ Kommerciel indsigt: Lær at bruge kontrakter som styringsredskaber, der kan drive omkostninger ned og maksimere værdien for din organisation.

✓ Kontraktcyklusforståelse: Få indsigt i hele kontraktens livscyklus fra udbud og indkøb til levering, vedligeholdelse og ophør.

✓ Kontrakthåndtering: Lær at håndtere compliance udfordringer både indenfor krav til leverancerne samt at forstå compliance-krav som CE-mærkning, GDPR og NIS2.

✓ Management overblik: Få værktøjer til at nedbryde kontrakter i processer og områder.

✓ Tvisthåndtering: Forstå hvordan misligholdelse håndteres og løses, og hvilke sanktioner der kan anvendes.

✓ Udbudsretlige overvejelser: Bliv klogere på hvordan udbudsretten påvirker kontraktændringer og ”aftalefriheden”.

Program

Se programmet

Praktisk

Målgruppe
Målgruppen for dette kursus er de, der arbejder med Contract Management i deres daglige arbejde. Kurset vil derfor være givende for dig, der arbejder som Contract Manager såvel som dig der udøver Contract Management til dagligt, uden at det indgår i din jobtitel. Contract Management som disciplin berører mange organisatoriske roller, hvorfor målgruppen for dette kursus er bred.  

Dato
11.-12. november 2024

Sted
Comwell Bygholm Park
Schüttersvej 6
8700 Horsens

Pris ekskl. moms
IKA medlemmer: 6.995 kr.
Ikke-medlemmer: Ingen deltagelse

Prisen er inkl. undervisningsmateriale, forplejning, middag om aftenen og overnatning.

Tilmeldingsfrist
31. oktober 2024

Afmelding
Afmelding uden beregning skal ske senest den 11. oktober 2024. Herefter faktureres hele deltagerprisen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.

MEDLEM
Er du ikke selv medlem af IKA, så er din organisation det højst sandsynligt. Kontakt ika@slet-dette.ika.dk, hvis du er i tvivl.
Du kan også læse mere om medlemskab og priser her.

Log ind for at se deltagerlisten