IKA Årskonference 2023 afholdes den 28.-29. september på Comfort Hotel Copenhagen Airport

Offentlige indkøb står i en helt ny grad af udfordringer og de mange hensyn, der i dag skal balanceres via indkøb til det offentlige. Der er behov for nytænkning og fleksibilitet og det er en kompleks hverdag, at agere i når, der skal købes ind til det offentlige.

Bæredygtighed, fleksibilitet og adfærd er blot for at nævne nogle af de områder, der i dag kræver fokus i en kompleks udbudsverden. Men også partnerskaber, innovation og adfærd skal der tages højde for i en verden i forandring.

Samtidig står offentlige arbejdspladser, som i mange andre dele af samfundet, overfor massive rekrutteringsudfordringer og store problemer med at fastholde dygtige medarbejdere. Så hvordan bærer vi os ad med at skabe attraktive arbejdspladser i en tid, hvor den hårde valuta synes at være fleksibilitet. Hvordan skaber vi en bæredygtig arbejdsplads?

Årskonferencens program 2023 afspejler ”Den komplekse hverdag”, som både ordregivere og leverandører skal være i stand til at navigere i.

Der vil vanen tro være rig mulighed for at netværke med kolleger og leverandører og få masser af inspiration med hjem til det videre arbejde med offentlige indkøb. Så kom og vær med på IKA Årskonference 2023, når vi endnu engang tager højaktuelle fra en verden af offentlige indkøb under luppen.

 

Info

Sted
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Ellehammersvej 18
2770 Kastrup

Tid
Torsdag den 28. september  - Fredag den 29. september 2023

Målgruppe
Konferencen er målrettet offentlige ordregivere og leverandører til det offentlige

Formål
Udstilling, netværk og faglige/inspirerende indlæg

Tilmelding
Se under udstilling for standbooking. Deltager tilmeldingen åbner sidst i april/start maj.

Hvad er IKA Årskonference?

IKA Årskonference afholdes én gang om året og repræsentere offentlige ordregivere samt leverandører til det offentlige. Konferencen løber over to dage.

IKA Årskonference er en netværkskonference, hvor offentlig ordregiver og private leverandører til det offentlige har mulighed for at mødes i rammer, hvor faglighed og netværk er i højsæde.

På konferencen kan du opleve engagerende udstilling fra leverandørerne, deltage i faglige spor om de nyeste tendenser for udbud og indkøb, komme i dialog med kolleger og samarbejdspartnere over hele landet samt udvide din horisont med inspirerende indlæg.