- Bæredygtighed handler om langt mere end at købe grønt og klimavenligt

IKA Årskonference 2024 sætter fokus på det bæredygtige og holdbare samarbejde, hvor bæredygtighed rækker ud over at købe grønt. Det handler om at sikre mest muligt for pengene og sikre gode aftaler i det offentlige og private samarbejde. Et solidt samarbejde mellem ordregiver og tilbudsgiver er nøglen til at opnå holdbare partnerskaber, til gavn for både organisationer og samfundet som helhed.

Bæredygtighed, innovation, inflation og nødlidende kontrakter. Behovet for dialog og samarbejde om at bidrage til at løse disse omstændigheder er til stede som aldrig før. Og det har været afsættet for planlægningen af programmet for IKA Årskonference 2024.

I år gives scenepladsen til oplægsholdere, der fra forskellige vinkler sætter fokus på behovet for, udfordringer i, muligheder med og forudsætninger for samspil.

Vi zoomer ud på den globale økonomi og de mekanismer, der gør det vanskeligt at indgå og arbejde med længerevarende kontrakter. Vi zoomer ind på dialog og forhandling fra et formelt-relationelt perspektiv, og i en pitch deler vi erfaringer og giver mulighed for at lade sig inspirere af hinanden.

Konferencen er, med mere end 70 udstillere, Danmarks største markedsdialogplads. Og i år er den dedikerede tid til at netværke på markedsdialogpladsen udvidet som aldrig før.

UDBYTTE TIL DIG SOM DELTAGER
Udbyttet på IKA Årskonference 2024 er en unik mulighed for, indkøbs- og udbudskonsulenter, ledere, jurister, kontratkstyrere, leverandører og øvrige der beskæftiger sig med offentligt indkøb, for at opbygge viden og kompetencer, der er afgørende for at drive effektive samarbejder. Deltag på konferencen og opnå:

✓ Indsigt i økonomien og markedet, og forståelse for de mekanismer der gør arbejdet med udbud og kontrakter vanskelig
✓ Unik mulighed for uformel markedsdialog og opdatering på markedstrends fra de forskellige brancher, der leverer til det offentlige.
✓ Strategisk indsigt til at skabe afgørende og holdbare samarbejder mellem ordregivere og tilbudsgivere.
✓ Indkig i fremtiden for offentlige indkøb og hvilke udfordringer vi står overfor.
✓ Vidensdeling og erfaringsudveksling gennem inspirerende cases.
✓ Netværk, sparring og opdatering på offentlige indkøb.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Info

Sted
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Ellehammersvej 18
2770 Kastrup

Hele konferencen samt overnatning afholdes under samme tag på Comfort Hotel Copenhagen Airport.

Tid
2024: Torsdag den 26. september  - Fredag den 27. september 2024
2025: Onsdag den 17. september - Torsdag den 18. september 2025. 

Målgruppe
Konferencen er målrettet offentlige ordregivere og leverandører til det offentlige

Formål
Udstilling, netværk og faglige/inspirerende indlæg

Tilmeldingsfrist
Den 20. september 2024

Afmelding
Afmelding uden beregning skal ske senest den 23. august 2024. Herefter faktureres hele deltagergebyret. Du kan dog altid overdrage din plads til en kollega, også efter afmeldingsfristen.

Hvad er IKA Årskonference?

IKA Årskonference afholdes én gang om året og repræsentere offentlige ordregivere samt leverandører til det offentlige. Konferencen løber over to dage.

IKA Årskonference er en netværkskonference, hvor offentlig ordregiver og private leverandører til det offentlige har mulighed for at mødes i rammer, hvor faglighed og netværk er i højsæde.

På konferencen kan du opleve engagerende udstilling fra leverandørerne, deltage i faglige spor om de nyeste tendenser for udbud og indkøb, komme i dialog med kolleger og samarbejdspartnere over hele landet samt udvide din horisont med inspirerende indlæg.