- Det bæredygtige samarbejde i offentlige indkøb

IKA Årskonference 2024 sætter fokus på det bæredygtige samarbejde, hvor bæredygtighed rækker ud over at købe grønt. Det handler om at sikre mest muligt for pengene og sikre gode aftaler i det offentlige og private samarbejde. Et godt samarbejde mellem ordregiver og tilbudsgiver er nøglen til at opnå bæredygtige indkøb.

Bæredygtighed, innovation, inflation og nødlidende kontrakter. Behovet for dialog og samarbejde om at bidrage til at løse disse omstændigheder er til stede som aldrig før. Og det har været afsættet for planlægningen af programmet for IKA Årskonference 2024.

I år gives scenepladsen til oplægsholdere, der fra forskellige vinkler sætter fokus på behovet for, udfordringer i, muligheder med og forudsætninger for samspil.

Vi zoomer ud på den globale økonomi og de mekanismer, der gør det vanskeligt at indgå og arbejde med længerevarende kontrakter. Vi zoomer ind på dialog og forhandling fra et formelt-relationelt perspektiv og i en pitch om bæredygtighed i udbud deler vi erfaringer og giver mulighed for at lade sig inspirere af hinanden.

Konferencen er med sine mere end 60 udstillere Danmarks største markedsdialogplads. Og i år er den dedikerede tid til at netværke på markedsdialogpladsen udvidet, så den aldrig har været længere.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Info

Sted
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Ellehammersvej 18
2770 Kastrup

Hele konferencen samt overnatning afholdes under samme tag på Comfort Hotel Copenhagen Airport.

Tid
2024: Torsdag den 26. september  - Fredag den 27. september 2024
2025: Onsdag den 17. september - Torsdag den 18. september 2024. 

Målgruppe
Konferencen er målrettet offentlige ordregivere og leverandører til det offentlige

Formål
Udstilling, netværk og faglige/inspirerende indlæg

Hvad er IKA Årskonference?

IKA Årskonference afholdes én gang om året og repræsentere offentlige ordregivere samt leverandører til det offentlige. Konferencen løber over to dage.

IKA Årskonference er en netværkskonference, hvor offentlig ordregiver og private leverandører til det offentlige har mulighed for at mødes i rammer, hvor faglighed og netværk er i højsæde.

På konferencen kan du opleve engagerende udstilling fra leverandørerne, deltage i faglige spor om de nyeste tendenser for udbud og indkøb, komme i dialog med kolleger og samarbejdspartnere over hele landet samt udvide din horisont med inspirerende indlæg.