Har du brug for faglig opkvalificering, inspiration eller netværk?
Her ser du alle IKAs kommende kurser, konferencer, netværksmøder og bestyrelsens interne møder.

I menuen til højre har du mulighed for at lave en sortering af IKAs arrangementer for at få et hurtigere og bedre overblik.

IKA Webinar: Decentrale enheder og udbudspligt

På dette IKA webinar dykker vi fokuseret ned i forståelsen af decentrale enheder: Hvad er det for en størrelse i udbudsretlig forstand, hvad betyder det for udbudspligten, og hvad skal man som ordregiver være opmærksom på, hvis man undlader udbud...

For: IKA
Hvor:

IKA Webinar: Klima (og ikke bare grønne) indkøb

Vi tager temperaturen på, hvordan det er gået i 2021 (og 2022!), og stiller skarpt på, hvordan offentlige myndigheder kan skærpe fokus på 'klimaunderstøttende indkøb'.

For: Ordregivere og tilbudsgivere
Hvor: Online

IKA kontraktuelle konsekvenser af krigen i Ukraine

Kontraktuelle konsekvenser, som krigen i Ukraine har medført, kontraktuelle overvejelser inden en udbudsproces iværksættes og handlemuligheder i forhold til de udbudsprocesser, som er igangværende.

For: Ordregivere og leverandører
Hvor: Middelfart

IKA Udbud af bygge- og anlægsopgaver

Kurset omhandler tilbudsloven, særlige forhold ved bygge- og anlægsudbud efter udbudsloven og AB-reglerne samt bæredygtighed i udbud af bygge- og anlægsopgaver og det gode projektsamarbejde i praksis.

For: Ordregivere og tilbudsgivere
Hvor: Middelfart

IKA Kontrakter og kontraktstyring

Lær om de problemstillinger, der kan opstå, når du både skal tage hensyn til kontraktuelle overvejelser og det udbudsretlige regelsæt.

For: Ordregivere og tilbudsgivere
Hvor: Aarhus

IKA Contract management for specialister

Uddannelsen har til formål at styrke din indsigt i de udfordringer, du vil støde på i Contract Management, og derudfra give dig solide redskaber til at tackle selv de sværeste situationer, så det giver dig og din organisation bedste løsning og værdi.

For: Ordregivere
Hvor: Odense

IKA Rundt om udbud

Har du behov for at kende til indkøbs- og udbudsarbejdet samt forstå begreber og processer uden at skulle dykke ned i paragraffer, så er intromodulet her, at du bliver klædt på.

For: Ordregivere og leverandører
Hvor: Hybrid: Comwell Middelfart/Online

Udbudskonferencen 2022

Udbudsloven – hvad betyder ændringer for fremtidens udbud? På Udbudskonferencen zoomer vi ind på udvalgte ændringer og deres betydning for fremtidens udbud.

For: Ordregivere og leverandører
Hvor: København K

Møde i IKA Tænketank: Dialoggruppen

IKA Dialoggruppen afholder møde den 28. marts 2023 hos Abena i Aabenraa. Temaet for mødet er beregning og brug af Livscyklusanalyser.

For: Medlemmer af Tænketanken
Hvor: Aabenraa