Udbud i en ny verdensorden

IKA Udbudsjura 2023 afspejler "udbud i en ny verdensorden" 

Har du erfaring med offentlige udbud eller udbudskontrakter, som tilbudsgiver eller ordregiver, giver konferencen dig her et indblik i de samfundsdagsordener, som nu, og i de kommende år, vil have betydning for offentlige udbud.

Vi vil udforske emner som compliance & implementering, Foreign Direct Investments (FDI) i udbudsprocesser, og brugen af kunstig intelligens (AI) i indkøb og udbud. Derudover vil vi kigge i krystalkuglen og diskutere , hvordan sociale og governance-aspekter vil forme fremtidens udbud. 

 

Dagen igennem vil Annelouise Dalgaard Pedersen og Mikala Berg Dueholm, begge moderatorer på konferencen, perspektiverer oplæggene til udbudsretten.

 

Program

Se programmet

Praktisk

Tid
Den 14. december 2023 kl. 09.00 til 15.30

Sted
Hindsgavl Slot
Hindsgavl Alle 7
5500 Middelfart

Målgruppe
Erfarne ordregivere og tilbudsgivere, dvs. personer som har en vis erfaring med udbud og/eller kontraktstyring af udbudskontrakter.

Pris ekskl. moms
IKA medlemmer: 499 kr.
Ikke-medlemmer: 1.499 kr.

Tilmeldingsfrist
Den 30. november 2023

Afmelding
Afmelding uden beregning skal ske senest den 30. november 2023.

Ved no-show, eller afmelding efter afmeldingsfristen, faktureres deltagerprisen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.

MEDLEM
Er du ikke selv medlem af IKA, så er din organisation det højst sandsynligt. Kontakt ika@slet-dette.ika.dk, hvis du er i tvivl.
Du kan også læse mere om medlemskab og priser her.