Arbejder du med udbud og indkøb i en organisation der er underlagt forsyningsdirektivet?

Kom og vær med når SKI og IKA for fjerde gang inviterer alle offentlige forsyningsvirksomheder til fælles netværksdag.  

Den bæredygtige omstilling fylder stadig meget, også i offentlige udbud og indkøb. På dette netværksmøde zoomer vi ind på de bæredygtige indkøb og hvordan vi har ændret praksis, når vi taler bæredygtighed. Hvilke greb har vi i værktøjskassen og hvordan kan vi anvende inspiration fra andre til egen praksis?

Hos SKI og IKA er vi overbeviste om, at der er vigtig viden hos forsyningssektoren, store som små, og derfor skal vi fortsætte med at dele viden på tværs.

Deltag i netværksdagen, hvor formålet er at blive inspireret af andres erfaringer i det videre arbejde mod den grønne omstilling og udbygge dit netværk i forsyningssektoren.

Hvem er vi?
IKA er foreningen af offentlige indkøbere. Et centralt vidensdelingscenter for alle, der arbejder med udbud og indkøb til offentlige, statslige og selvejende instanser. Herunder også forsyningssektoren. Ca. 900 ordregivere og tilbudsgivere er allerede medlem af IKA.

SKIs formål er at effektivisere og professionalisere det offentlige indkøb.

Hvert år køber den offentlige sektor ind for ca. 380 mia. kr. hos private virksomheder.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) er sat i verden for at hjælpe det offentlige med at spare penge på netop indkøb.

SKI arbejder for bæredygtige og grønne indkøb i vores aftaler og arbejder for at imødekomme FN’s Verdensmål, hvor dette er muligt.

Praktisk

Tid
10. januar 2023 kl. 09.00 til 15.30

Sted
Comwell Middelfart
Karensmindevej 3
5500 Middelfart

Pris
Gratis

Tilmeldingsfrist
Den 02. januar 2023

Afmeldingsfrist
Ved afmelding efter den 21. december 2022, faktureres afmeldingsgebyr svarende til kursets No-show gebyr, kr. 500,- eks. moms.'

Kommende møder
01. juni 2023
21. november 2023
Tilmeldingen åbner i 2023