IKA repræsenterer alle praktikere inden for offentligt indkøb.

Nedenfor kan du læse om de forskellige medlemskaber i IKA. Fælles for alle typer medlemskaber er, at det er medlemmerne, der skaber IKA, og at IKA skaber platformen for at udveksle viden og dialog.

Offentlige medlemmer

For et offentligt medlemskab skal du være udbudspligtig, offentlig indkøber og/eller i væsentlig grad arbejde med offentlige indkøb.

Se dine fordele |

Netværk for leverandører

Du kan blive en del af IKAs Leverandørnetværk, hvis du allerede er leverandør til det offentlige eller, hvis du har ønsker om at blive det.

VIGTIGT! At være medlem af IKA giver ingen konkurrencefordele eller adgang til indkøbsaftaler, men i stedet mulighed for netværk og en dialog med offentlige ansatte og andre leverandører/tilbudsgivere. 

Gælder for én navngiven person og dermed kan én person deltage i kurser og arrangementer til medlemspris.

Se dine fordele |

Tegnes for én navngiven person, men op til tre personer kan deltage i kurser og arrangementer til medlemspris.

Se dine fordele |

Øvrige medlemskaber

For at blive studentermedlem skal du være fuldtidsstuderende og have relevante indkøbsfag som f.eks. jura, logistik eller økonomi.

 

Se dine fordele |

Et seniormedlemskab (personligt medlemskab) kan optages af enhver person, der på tidspunktet for sin pensionering/efterløn var medlem af IKA. Seniormedlemmer kan deltage på foreningens generalforsamling uden stemmeret, hvis medlemmet tidligere har været IKA-medlem.

Se dine fordele |

Bliv medlem

Priser og betingelser

Ansøg om gæstelogin

Opsigelse eller ændring af medlemskab:
Ønsker du at ændre eller opsige dit medlemskab, så skriv en mail til ika@slet-dette.ika.dk