- Contract Management fra teori til praksis

På dette kursus i tager vi udgangspunkt i en indgået kontrakt suppleret med cases, hvor vi sammen dykker ned i de udfordringer og uventede drejninger, som en kontrakt i dens realiseringsfase ofte byder på.
Kurset har til formål at styrke din indsigt i de udfordringer, du vil støde på i Contract Management, og derudfra give dig solide redskaber til at tackle selv de sværeste situationer, så det giver dig og din organisation bedste løsning og værdi.
Herudover bliver ud også klogere på, hvordan du bedst håndterer både din kontrakt og samarbejdspartner, når der foretages ændringer. Du lærer også mere om, hvordan du som Contract Manager hurtigt kan understøtte din organisationen, når din kontrakt og kontraktportefølje skal tilpasse sig forandringer.

Praktisk

Målgruppe
Dette er et udbytterigt kursus for dig, der har kendskab til Contract Management som disciplin, og som ønsker supplerende redskaber på et højere og mere specialiseret plan. Kurset vil derfor være givende for dig, der arbejder som Contract Manager såvel som dig der udøver Contract Management til dagligt, uden at det indgår i din jobtitel. Det er bl.a. relevant for strategiske indkøbere, indkøbs- og udbudskonsulenter, bid managere, category managere, projektledere, kontraktejere, change managere, økonomiansvarlige og kontorchefer. Contract Management som disciplin berører mange organisatoriske roller, hvorfor målgruppen for dette kursus er bredt. 

Kurset vil være en relevant overbygning for dig, der tidligere har deltaget på IKAs grundlæggende kursus i Contract Mangement. 

Dato
Nye datoer kommer snarest