Hvis du har et A- eller B-medlemskab (offentlige medlemmer), kan du se dokumenterne fra Generalforsamlingen. Husk at logge ind.

IKAs Generalforsamling 2021 afholdes den 3. marts 2021 kl. 10.30.

I år afholder vi en digital Generalforsamling, som følge af de restriktioner, der i øjeblikket gør sig gældende pga. COVID-19. Lad os starte med at slå fast – Digitale generalforsamlinger, kan og skal ikke erstatte de fysiske forsamlinger, men der kan alligevel være en lang række fordele ved en digital Generalforsamling, og det skal vi naturligvis have glæde af netop i år.

IKAs medlemmer har for vane at deltage med stort engagement og opbakning til demokratiet i foreningen. I år får endnu flere medlemmer mulighed for, at deltage aktivt i Generalforsamlingen, og det kan både højne stemmeprocenten og fremme foreningsdemokratiet, når flest mulige medlemmer forholder sig aktivt til vigtige beslutninger og opbakning til IKAs bestyrelse.

Den digitale Generalforsamling er også en god mulighed for dig, der ikke har tradition for at deltage i generalforsamlingen. Det er altafgørende for IKA som forening at modtage medlemmernes brede opbakning. Du vil også få indblik i foreningens beslutningsprocesser og det arbejde det kræver at drive en forening. Vi håber derfor, at du netop i år, vil tage stilling og bruge din demokratiske indflydelse i foreningen ved at afgive din stemme.

Som A- medlem har du stemmeret og B-medlem har mulighed for at stille spørgsmål via chat. Har du indkomne forslag eller ønsker du et kandidatur til bestyrelsen, bedes du i god tid sende til ika@slet-dette.ika.dk.

Husk at Generalforsamling kun tager ca. 1 time og at din deltagelse skaber stor værdi for foreningen. 

TidDen 3. marts 2021 kl. 10.30
StedOnline - Generalforsamlingen streames hjem til din skærm, fra et studie i Aarhus, hvor den nuværende bestyrelse vil være samlet.
Tilmelding

Helt praktisk skal du blot tilmelde dig Generalforsamlingen, når vi udsender indkaldelsen og åbner for tilmelding i løbet af uge 5.

Du vil i dagene op til, modtage et link til selve Generalforsamlingen, hvor du skal registrere dig for at modtage en adgangsnøgle, som du skal benytte når du skal tilgå streamingen den 3. marts kl. 10.30.

Test af forbindelseFor en god ordens skyld bliver der etableret en test, i dagene op til, med adgang til streamingen. Instruktion hertil kommer snarest.  
MålgruppeA- og B-medlemmer i IKA

Hvis du har et A- eller B-medlemskab (offentlige medlemmer), kan du, ved at logge ind, se dokumenterne fra Generalforsamlingen.

IKAs bestyrelse består af en række frivillige, der lægger et kæmpe (ulønnet) arbejde i at udvikle og repræsentere udbudspraktikerne, på baggrund af deres store passion for udbudsfaget. I år står vi overfor valg af ny formand og valg af flere nye bestyrelsesmedlemmer.

Her på IKA.dk får du mulighed for at forberede dig i god tid til valget. Vi vil nemlig give dig indsigt i kandidaterne og deres baggrund for kandidaturet. Derfor får du I år god tid til, at overveje din stemme.