Vi kender udbudslovens § 160. Vi kender forskel på pointmodel og prismodel. Vi har praktisk erfaring med evaluering. På dette kursus tager vi evaluering til next level!

Vi tester og diskuterer en række anderledes evalueringsmodeller for Pris end de gængse ”Laveste pris + X %” og ” Prismodel baseret på gennemsnitspriser”.

Endvidere gennemgås rammerne for kvalitativ evaluering med udgangspunkt i kendelsen Sahva mod Fællesudbud Sjælland (Klagenævnet for Udbuds kendelse af 22. november 2022) med henblik på, hvor overordnet kvalitative kriterier lovligt kan beskrives. Med udgangspunkt i praktiske eksempler drøftes det, om det er hensigtsmæssigt at detailbeskrive alle elementer i evalueringen.

Kurset er relevant for dig der er indkøber, udbudsjurist, indkøbschef og andre, der i det daglige arbejder med indkøb eller indkøbsstrategi og kan bruge ny inspiration til at opstille evalueringsmodeller, der sikrer det bedste resultat og stiller ordregiver bedst muligt i tilfælde af indsigelser eller klager.

Som deltager er du meget velkomne til at indsende egne, konkrete modeller senest 20. marts. Disse bedes sendt per mail direkte til Mikala.Berg.Dueholm@slet-dette.dk.dlapiper.com.

Program

Se programmet

Praktisk

Tid
Den 29. august 2024 kl. 09.00 til 15.30

Sted
Comwell Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Målgruppe

Offentlige ordregivere.
Dette kursus er højniveau og det forudsættes, at du har praktisk erfaring med evaluering.

Priser ekskl. moms
IKA medlemmer: 399 kr.
Ikke-medlemmer: 1.399 kr.

Tilmeldingsfrist
14. august 2024

Afmelding
Afmelding uden beregning kan ske senest den 31. juli 2024. Herefter faktureres hele deltagerprisen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.

Log ind for at se deltagerlisten