- Velkommen til udbudsverdenen

IKA Rundt om udbud er et uafhængigt introduktionsmodul, hvor du får et overordnet kendskab til udbudsverdenen. Har du behov for at kende til indkøbs- og udbudsarbejdet samt forstå begreber og processer uden at skulle dykke ned i paragraffer, så er det med intromodulet her, at du bliver klædt på.

IKA Rundt om udbud er et dagskursus, som har til hensigt at give dig et overordnet indblik i hvad- og hvordan udbudsarbejdet hænger sammen.

Du vil blive introduceret til begreber og forståelse af udbudsprocessen herunder regelsæt og proces.

KA Rundt om udbud er et modul, der kan stå alene, men kan også være en mulighed for dig, der er helt grøn i arbejdet med udbud og senere hen skal deltage på IKA College.

På IKA Rundt om udbud bliver du klædt på med værktøjer til at begå dig med indkøb- og udbud, ligesom der undervises i udbudslovens paragraffer og forarbejder. Det vil sige, at IKA Rundt om udbud ikke er en gennemgang af regler, men en indførende vinkel med case-baseret undervisning.

Praktisk

Tid
Den 10. oktober 2023 kl. 09.00 til 16.00

Sted
Comwell Bygholm Park
Schüttesvej 6
8700 Horsens

Målgruppe

Offentlige

IKA Rundt om udbud er for deltagere, der ikke har udbud som hovedbeskæftigelse eller nyansatte, der skal arbejde med udbud, og skal klædes på til arbejdet. Konceptet for dagen er en bred indflyvning til udbud og henvender sig til indkøbsassistenter, decentrale indkøbere, indkøbscontrollere, økonomichefer, projektledere mfl.:

  • Indkøbscontrollere
  • indkøbsassistenter
  • Kontraktstyrere/Contract managers (også decentrale)
  • Projektledere (eks. IT-projektledere)
  • Ledere, der har behov for grundlæggende kendskab til udbudsverdenen
  • Offentlig ansatte som køber ind under udbudsloven, men ikke som hovedopgave

Pris pr. deltager
IKA medlemmer: 1.495 kr. ekskl. moms.
Ikke-medlemmer: 2.495 kr. ekskl. moms.

Er du ikke selv medlem af IKA, så er din organisation det højst sandsynligt. Kontakt ika@ika.dk, hvis du er i tvivl.

Tilmeldingsfrist
Den 25. september 2023

Afmelding
Afmelding uden beregning kan ske inden den 18. september 2023 for efterårsholdet. Herefter faktureres kostprisen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.

MEDLEM
Er du ikke selv medlem af IKA, så er din organisation det højst sandsynligt. Kontakt ika@slet-dette.ika.dk, hvis du er i tvivl.
Du kan også læse mere om medlemskab og priser her.