Igen i år afholdes IKA Sommer College på baggrund af den stadig stigende efterspørgsel for kompetencegivende uddannelse til offentlige indkøbere.

IKA Sommer College er et intensivt og certificeret uddannelsesforløb udviklet af vores erfarne undervisere Martin Stæhr og Søren Hvilsted. Det er en uddannelse der, på blot 6 kursusdage, klæder dig på til den praktiske udførsel og juridiske håndtering af en udbudsproces.

Forløbet er tilrettelagt ud fra det samme faglige høje niveau og indhold som på IKA College, men er komprimeret til et intensivt forløb, så nye medarbejdere hurtigt bliver klædt på med anvendelige værktøjer til det daglige udbudsarbejde.

Derudover kan nævnes, at du får mulighed for at skabe et unikt netværk af kollegaer, som du kan bruge til sparring i din hverdag.

UNDERVISERNE
En af de største forcer ved certificeringen er, at modulerne er udviklet i samarbejde med Partner Søren Hvilsted, Tolstrup & Hvilsted og Partner, Martin Stæhr, Advokatfirmaet Stæhr Schütze Ingemann.

Kombinationen af en tidligere offentlig indkøbschef, nu partner i eget konsulenthus, og en advokat gør, at IKA Sommer College er en praktisk og virkelighedsnær uddannelse, der er høj efterspørgsel på.

IKA Sommer College er en uddannelse med store fordele for såvel deltagere som arbejdsgivere. Som deltager får du dokumentation for dine faglige kompetencer med et certifikat, og som arbejdsgiver har du et parameter for dine medarbejders faglige kompetencer, der sikrer et højt fagligt niveau i indkøbsafdelingen. En ekstra fordel ved IKA Sommer College er, at man som deltager blot er væk fra sin arbejdsplads umiddelbart efter sommerferien. Et intens forløb med stor værdi.

FORMÅL
Formålet er at give flere af IKAs medlemmer mulighed for at højne kompetenceniveauet i de offentlige indkøbsafdelinger, og imødekomme det stigende behov for fagligt dygtige udbudsmedarbejdere efter en længere periode med rigtig mange nyansættelser.  

UNDERVISNINGSFORM
IKA Sommer College består af 6 kursusdage fordelt på 2 moduler af 3 dages varighed.
Der er 2 overnatninger i forbindelse med hvert modul samt fuld forplejning inkluderet.

Praktisk

Målgruppe
IKA Sommer College favner bredt: Kommuner, regioner, forsyningsvirksomheder, boligselskaber, selvejende, ministerielle og statslige institutioner. Alle, der er udbudspligtige, kan blive certificeret på uddannelsen.

Certificeringen henvender sig til nyansatte i indkøbsafdelingen og praktikere, som gerne vil have en certificering på deres kompetencer. Som cand.merc.jur. eller jurist vil du også kunne drage fordel af certificeringen, da du opnår praktisk tilgang til håndtering af udbudsprocessen.

Emne
Se program

Afholdes
Modul 1: 20.-22. august 2024
Modul 2: 26.-28. august 2024

Sted
Uddannelsen afholdes med overnatning i de smukke rammer på
Comwell Kellers Park i Børkop
H.O. Wildenskovsvej 28
7080 Børkop

Undervisere
Partner Søren Hvilsted, Tolstrup & Hvilsted
Partner, Martin Stæhr, Advokatfirmaet Stæhr Schütze Ingemann

Priser ekskl. moms
IKA-medlemmer: kr. 18.000,00 i alt ekskl. moms.

Prisen er inkl. undervisning, materiale, overnatning, forplejning og certifikat.

Afmelding
Afmelding uden beregning kan ske inden den 18. juli 2024. Herefter faktureres hele deltagerprisen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega overtage din plads.

MEDLEM
Er du ikke selv medlem af IKA, så er din organisation det højst sandsynligt. Kontakt ika@slet-dette.ika.dk, hvis du er i tvivl.
Du kan også læse mere om medlemskab og priser her.

Log ind for at se deltagerlisten