- Velkommen til udbudsverdenen

IKA Rundt om udbud er et uafhængigt introduktionsmodul, hvor du får et overordnet kendskab til udbudsverdenen. Har du behov for at kende til indkøbs- og udbudsarbejdet samt forstå begreber og processer uden at skulle dykke ned i paragraffer, så er intromodulet her, at du bliver klædt på.

Velkommen til udbudsverdenen er en intro, som har til hensigt at give dig et overordnet indblik i hvad- og hvordan udbudsarbejdet hænger sammen. Du vil blive introduceret til begreber og forståelse af udbudsprocessen herunder regelsæt og proces.

IKA Rundt om udbud er en intro, der kan stå alene, men kan også være en mulighed for dig, der er helt grøn i arbejdet med udbud og senere hen skal deltage på IKA College.
På IKA Rundt om udbud bliver du klædt på med værktøjer til at begå dig med indkøb- og udbud, ligesom der undervises i udbudslovens paragraffer og forarbejder. Det vil sige, at IKA Rundt om udbud ikke er en gennemgang af regler, men en indførende vinkel med case-baseret undervisning.

Program

Se programmet

Praktisk

Tid
Den 11. oktober 2022 kl. 09.00 til 15.30

Sted

Hybrid (Både fysisk og online deltagelse).

Ved fysisk deltagelse:
Comwell Middelfart
Karensmindevej 3
5500 Middelfart

Målgruppe

IKA Rundt om udbud er for deltagere, der ikke har udbud som hovedbeskæftigelse eller nyansatte, der skal arbejde med udbud, og skal klædes på til arbejdet. Konceptet for dagen er en bred indflyvning til udbud og henvender sig til indkøbsassistenter, decentrale indkøbere, økonomichefer, projektledere m.fl:

  • Nye udbudskonsulenter
  • Indkøbscontrollere
  • Kontraktstyrere (også decentrale)
  • Projektledere (eks. IT-projektledere)
  • Ledere, der har behov for grundlæggende kendskab til udbudsverdenen
  • Offentlig ansatte som køber ind under udbudsloven, men ikke som hovedopgave

Pris pr. deltager​​​​​​​
Ved online deltagelse:
IKA medlemmer: 995 kr. ekskl. moms.
Ikke-medlemmer: 1.995 kr. ekskl. moms.

Ved fysisk deltagelse:
IKA medlemmer: 1.495 kr. ekskl. moms.
Ikke-medlemmer: 2.495 kr. ekskl. moms.

Er du ikke selv medlem af IKA, så er din organisation det højst sandsynligt. Kontakt ika@ika.dk, hvis du er i tvivl.

Tilmeldingsfrist
Den 03. oktober 2022

Afmelding
Afmelding uden beregning kan ske inden 12. september 2022. Herefter faktureres kostprisen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan en kollega dog overtage din plads.